Televizyon
17 Mar 2023 13:17 Son Güncelleme: 17 Mar 2023 13:22

Survivor'da bir flaş ayrılık daha! İletişim oyununun ardından veda etti

Survivor'ın dün akşam yayınlanan son bölümünde takımlar iletişim ödül oyunu için karşı karşıya gelirken, gecenin sonunda eleme konseyi yapıldı. Bu hafta eleme potasında yer alan Cansu, Aziz, Alper ve Fatih için yapılan SMS oylama sıralaması Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Yarışmaya veda isim duygusal anlar yaşadı.

Survivor 2023'ün dün akşam yayınlanan bölümünde haftanın elemesinden önce iki takımın da yarışmacıları iletişim oyununda karşılaştı. Survivor'da kazanan takımın yakın arkadaşı ile mesajlaşacağı oyunda nefes kesen anlar yaşandı.

Kadınlar yarışını ünlüler kazanırken; ikinci turda erkekler mücadelesi ekranlara geldi.Heyecan dolu iletişim oyununun ikinci turunda bu kez erkekler yarışı yaşandı. Güç, denge ve gücün ön planda olduğu parkurda kazanan gönüllüler oldu. 1-1 eşitlik sağlanmasından dolayı oyun bu kez en iyiler mücadelesine kaldı.

İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜN KAZANANI

Bu turda ise parkurun galibi ünlüler oldu. Böylece ünlüler takımı iletişim ödülünün sahibi oldu.

 

ELEME ADAYLARI

Survivor'da bu haftanın eleme adayları kırmızı ve mavi takımından seçilmişti. Adada yapılan oylamalar sonucunda eleme potasına Cansu, Aziz, Alper ve Fatih gitmişti.

'ÇOK SEVDİĞİM BİR YERİ YERİNE GETİRDİM'

Acun Ilıcalı bu hafta rakiplerinden daha az SMS oyunu alarak Survivor'dan elenen yarışmacının Fatih olduğunu açıkladı. Survivor 2023'e veda eden Fatih, "Bu benim uzun süreli bir hayalimdi.. İnanılmaz bir serüven, inanılmaz güzel şeyler yaşadım burada. Çok teşekkür ederim çok sevdiğim bir yeri yerine getirdim" dedi.

 

BİRLEŞME PARTİSİNİN TARİHİ BELLİ OLDU

Öte yandan Acun Ilıcalı, daha önceki konseyde yaptığı açıklamada birleşme partisinin iki hafta sonra olacağını söylemişti. 12 Mart günü gerçekleşen konseyin ardından Acun Ilıcalı Birleşme Partisi'nin detaylarını şu sözlerle açıklamıştı:

"Survivor'da birleşme yakınlaşmıştır. 2 hafta sonra birleşme partisi olacak. Bu arada kötü haberim var. Birleşmeye kadar hızlandırılmış eleme var; o yüzden 2 değil 3 yarışmacı veda edecek. Birleşmeden 1 gün önce eleme olacak. Ara verdiğimiz dönem var o yüzden elemeyi hızlandıracağız. Üç yarışmacı giderse birleşme sayısı güzelleşiyor. Bir veda olacaktı ama bir veda biraz hüzünlü olacak."