Televizyon
07 Mayıs 2020 10:03 Son Güncelleme: 07 Mayıs 2020 10:12

Survivor'da Anneler Günü ödül oyununu kim kazandı?

Survivor 2020 yarışmasının 6 Mayıs Çarşamba ekrana gelen son bölümünden sembol ve ödül oyunları heyecanı yaşandı. Survivor'da ilk olarak yarışmacılar kadın ve erkeklerde sembol ödülünü kazanabilmek için yarıştı.

Survivor 2020 yarışmasının son bölümünde Anneler Günü için pırlanta ödüllü oyun heyecanı yaşandı. Anneler Günü'nün yaklaşmasıyla birlikte Survivor yarışmacıları anneleri için parkurda savaş verdi. Survivor'da kazanan takımın annelerine birer karat tektaş pırlanta hediye edildi.

ANNELER GÜNÜ ÖDÜLÜNÜ HANGİ TAKIM KAZANDI?
Survivor 2020 yarışmacıları büyük anlamı olan Anneler Günü ödülü için mücadele etti. Gözleri bağlı bir şekilde yarışan yarışmacılar, parkurda zorlu anlar yaşadı. Nefes kesen mücadelenin ardından tektaş oyununu kazanan takım gönüllüler oldu.

SURVİVOR KADINLARDA SEMBOL OYUNUNU KİM KAZANDI?
Survivor yeni bölümünde yarışmacılar yeni bireysel sembol oyununda karşı karşıya geldi. Kadınlar ve erkekler arasında ayrı ayrı oynanan Survivor sembol oyunu yine heyecanlı anlara neden oldu. Gönüllüler takımında Evrim'i geçen Nisa ve ünlüler takımında Elif'i yenen Aycan, bireysel sembol finalinde karşı karşıya gelen iki yarışmacı oldu. Oyun sonunda bu hafta Survivor kadınlarda sembol oyununu kazanan isim Nisa oldu.

ERKEKLERDE SEMBOL ÖDÜLÜNÜ KİM ALDI?
Survivor çeyrek finali öncesi büyük avantaj sahibi olacağı bireysel sembol ödülünde erkekler parkurda oyunu kazanmak için mücadele verdi. Ünlüler takımında finale Ersin Korkut çıkarken, gönüllüler takımındaki rakibi Yasin Obuz oldu. İkili parkurda yarışırken takım arkadaşları da sözlü tartışmaya girişti.

2 sayı alan yarışmacının bireysel sembolü kazandığı oyunda, erkeklerde sembol oyunu Yasin kazandı. Böylece gönüllüler takımı orman evi ödülünü de almış oldu.