Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu!

Survivor 2023'de eleme heyecanı yaşanıyor. Yarışmacılardan Aziz mi, Senem mi, Tunga ve Gizem eleme potasında yer alıyor. Bu dört isimden en az sms oyu alan yarışmacı adaya veda etti. Öte yandan Survivor'da ilk iletişim ödülü oyunu da oynandı. Peki, Survivor kim elendi, kim adaya veda etti? 1 Şubat 2023 Survivor'da elenen yarışmacı kim oldu?

Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu! - Sayfa 1

Survivor'a veda eden yarışmacı belli oldu. Survivor 2023'te izleyicilerin büyük bir merakla beklediği eleme gecesi heyecanı yarışmayı sarmış durumda.

117
Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu! - Sayfa 2

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor, yayınlandığı her dönemde ilgiyle takip edilerek reyting rekorları kırıyor. Yarışmada bu hafta eleme potasına çıkan 4 isimden biri adaya ve şampiyonluk hayallerine veda edecek. İşte 1 Şubat 2023 Survivor'da yaşananlar...

217
Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu! - Sayfa 3

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ, KİM GİTTİ?
Survivor yarışmasında adaya ve şampiyonluğa üçüncü veda eden isim 1 Şubat 2023 Çarşamba gecesi yayınlanan yeni bölüm ile beraber belli oldu. Elenen isimi Acun Ilıcalı sms oylarının belli olmasıyla beraber açıkladı.

317
Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu! - Sayfa 4

Yapılan oylama sonunda Gizem Avcı diğer üç adaydan daha az sms oyu alarak adaya veda eden isim oldu. Böylelikle Survivor 2023'ün üçüncü elenen ismi netleşti ve Gizem Avcı oldu.

417