Survivor’da adaya veda eden isim belli oldu! Dominik macerası sona erdi…

Survivor All Star'da elenen yarışmacı belli oldu. Survivor 2022'nin 2 Mart Çarşamba ekrana gelen son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Survivor'da elemeye kalan ve sürgün adasına giden Yasin Obuz, Evrim Keklik, Aşkım Burçe Tunay ve Gökhan Keser için sms oylaması yapıldı. Halk oylamasında en az oyu alan yarışmacı Survivor'dan elendi.

Survivor’da adaya veda eden isim belli oldu! Dominik macerası sona erdi… - Sayfa 1

Survivor All Star 2022, dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen yarışma Survivor'da bir eleme heyecanı daha yaşandı. Survivor'da konsey toplandı ve gecenin sonunda bir kişi daha adaya veda etti.

112
Survivor’da adaya veda eden isim belli oldu! Dominik macerası sona erdi… - Sayfa 2

Ünlüler ve gönüllüler takımı, bu defa sevdikleri için parkura çıkıp yarıştı. Geçtiğimiz hafta düzenlenen iletişim oyununun kazananı gönüllüler olmuştu.

212
Survivor’da adaya veda eden isim belli oldu! Dominik macerası sona erdi… - Sayfa 3

Bu haftanın ilk 2 dokunulmazlığını Ünlüler kazanmıştı. İlk 2 eleme adayı Evrim ve Yasin olmuştu. Diğer eleme adayı Aşkım ve Gökhan olmuştu.

312
Survivor’da adaya veda eden isim belli oldu! Dominik macerası sona erdi… - Sayfa 4

SURVİVOR'DA İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ünlüler ve gönüllüler iletişim ödülü parkurunda mücadele etti. Oyunun ödülü ünlüler için arkadaşlarından elektronik posta, gönüllülerin ödülü de arkadaşlarından fotoğraflı mesajlar oldu.

412