Survivor'da 4. eleme adayı belli oldu! Acun Ilıcalı ile Yunus Emre fena kapıştı

Survivor All Star'da kıran kırana geçen mücadeleyi Mavi Takım kazanarak dokunulmazlığın sahibi oldu. Haftanın son ve dördüncü eleme adayı da belli oldu. Acun Ilıcalı ortamı geren ve sürekli kavga çıkaran Yunus Emre'ye fena kızdı ve yeni bir ceza kesti. Yunus Emre de "Davranışlarım buraya uymuyorsa hiç problem değil abi" dedi. İşte merak edilen detaylar...

Survivor'da 4. eleme adayı belli oldu! Acun Ilıcalı ile Yunus Emre fena kapıştı - Sayfa 1

Survivor'da zaman ilerledikçe çekişme ve heyecan doruklara ulaştı. Oyunda Ogeday ile Yunus Emre bir kez daha gerginlik yaşadı. Dokunulmazlığı da kaybeden Kırmızı Takım'da sinirler iyice gerilmiş durumda. Mavi Takım'da Oyun esnasında Gizem'in kafasına yanlışlıkla Aysu'nun dirseği geldi ve kaşı açıldı.

DOKUNULMAZLIK MAVİ TAKIM'IN

Başa baş geçen mücadelede Mavi Takım oyun finalinde 12-8 Kırmızı Takım'ı yenerek dokunulmazlığın sahibi oldu. Büyük sevinç yaşayan Mavi Takım'da dokunulmazlık sembolünün sahibi ise Poyraz oldu.

19
Survivor'da 4. eleme adayı belli oldu! Acun Ilıcalı ile Yunus Emre fena kapıştı - Sayfa 2

Söz alan Yunus Emre "Bugün oyunu kaybettik ama arkadaşlarım elimden geleni yaptı. Issız bir adada sessiz bir gecede Allah'a sığınırım Ogeday beyefendi. Bugün iyisin yarın düşeceksin. O suratın kireç gibi olacak oyun kaybettiğinde. Ben o takımdayken her zaman yensem de yenilsem de centilmen davrandım, sevdim. Bu takıma gelince aynı sempatikte olamıyorum. Beni şurada oyun kenarında yakalayıp el hareketi yapıyorsun. Balıksan sana her şeyi hatırlatamam. Bende kurt gibi hafıza var" dedi.

29
Survivor'da 4. eleme adayı belli oldu! Acun Ilıcalı ile Yunus Emre fena kapıştı - Sayfa 3

Cevap veren Ogeday "Sen bence benle hiç konuşma zararlı çıkarsın. Sen üslubunla terbiyeli konuşsan hiçbir şey olmayacak. Atakan abin geldi onunla tartışıyoruz biz tatlı-sert ondan öğrenebilirsin." dedi.

GİZEM'İN KAŞI AÇILDI

Gizem "Aysu bilerek yapmadı. Hiç önemli değil geçecek. Sadece gözümde bir baskı var. Dikiş atılacak, onunda dışında iyiyim" dedi.

39
Survivor'da 4. eleme adayı belli oldu! Acun Ilıcalı ile Yunus Emre fena kapıştı - Sayfa 4

KIRMIZI TAKIM NEDEN KAYBETTİ?

Acun Ilıcalı ada konseyinde sordu: Kırmızı Takım neden kaybetti? Sözün verildiği Sercan "Bugün bana sıra gelmedi. Takımın yeni gelen arkadaşlar adına zamana ihtiyacı var fakat çok fazla zamana ihtiyacı yok. Kalitelerini en başında gösterdiler. Çok kısa zamanda alışacaklarını ve takıma katkılarını devam ettireceklerini düşünüyorum. Bazen ayrışmalar olabiliyor. Birlik olursak iyi bir ivme yakalarız" diye düşünüyorum dedi.

49