Survivor’da 2. eleme adayı kim oldu? İşte dokunulmazlığı kazanan takım

Survivor All Star 2024 yarışmasında heyecan dolu yarışlar devam ediyor. Her hafta bir yarışmacının veda ettiği adada yarışmacılar amansız bir mücadele veriyor. Bu hafta normal şartlarda kadın elemesi olacaktı ancak Acun Ilıcalı bu hafta yeniden erkek elemesi gerçekleşeceğini duyurdu. Kadın yarışmacıların sayısında azalma olması nedeniyle bu hafta yeniden erkek elemesi gerçekleşecek.

Survivor’da 2. eleme adayı kim oldu? İşte dokunulmazlığı kazanan takım - Sayfa 1

Survivor All Star yarışmasında haftanın eleme adaylarını belirlemek için yarışmacılar düelloda nefes kesen bir mücadele ile ter döktü. Kazanan takım dokunulmazlığın sahibi olarak büyük ödülü de kazanmış oluyor. Bu akşam dokunulmazlığı kazanan takım Real Madrid'e gidiyor. 

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?
Survivor'da dokunulmazlık oyunu için mavi ve kırmızı takım karşı karşıya geldi. Hem dokunulmazlığı hem de ödülü kazanmak her iki takım için de oldukça önemli. Büyük bir moral olan dokunulmazlık ve ödül oyununun kazananı ise avantajı elinde bulunduruyor.

15
Survivor’da 2. eleme adayı kim oldu? İşte dokunulmazlığı kazanan takım - Sayfa 2

Survivor All Star 2024 yarışmasında haftanın 2. dokunulmazlık oyunu için heyecan doruktaydı. En başından beri oyunu önde götüren ve haftaya moralli bir şekilde başlangıç yapan Kırmızı takım 12 -6'lık skorla dokunulmazlık oyununun kazananı oldu.

25
Survivor’da 2. eleme adayı kim oldu? İşte dokunulmazlığı kazanan takım - Sayfa 3

SURVİVOR İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?
Survivor'da haftanın 2. dokunulmazlık oyununu da kaybeden Mavi takım konseyde gitme adayını belirledi. Böylelikle haftanın 2. eleme adayı Hakan oldu.

35
Survivor’da 2. eleme adayı kim oldu? İşte dokunulmazlığı kazanan takım - Sayfa 4

SURVİVOR İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?
Survivor'da bu haftanın ilk eleme adayı Mavi takımdan Yaman seçildi.

45