Gündem
14 Haz 2021 12:17 Son Güncelleme: 14 Haz 2021 14:00

Survivor'a veda eden yarışmacının SMS sonucu şaşırttı!

Survivor Türkiye 2021'de haftanın eleme adayları Aleyna, Batuhan, Aleyna ve Ayşe olmuştu. İşte rakiplerinden daha az oy alarak Survivor'dan elenen o isim...

Büyük bir ilgiyle takip edilen Survivor 2021'de merakla beklenen eleme sonucu da açıklandı. Survivor Türkiye'de bu akşam eleme potasında olan isimler Batuhan, Aleyna ve Ayşe idi. Survivor 2021'de sezonun en zorlu potasında elenen isim izleyicileri şok etti. İşte Survivor yeni bölüm eleme konseyi detayları...

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Ünlüler Gönüllüler formatı ile başladığı yeni sezonunda izlenme rekorları kıran Survivor 2021'de bu akşam kritik bir eleme gerçekleşti. Eleme potasında olan üç başarılı yarışmacı arasından kimin eleneceği büyük bir merakla bekleniyordu.

Survivor Türkiye'de bu hafta Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi günü üç bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. İlk dokunulmazlığı kazanan Poyraz, eleme adayı olarak Batuhan'ı söyledi. Sonraki dokunulmazlığı kazanan Berkay ise ada konseyinde Aleyna'yı ikinci eleme adayı gösterdi. Son dokunulmazlığı kazanan yine Berkay oldu ve üçüncü eleme adayı olarak Ayşe'yi söyledi.

SURVİVOR TARİHİNDE BİR REKOR

Survivor 2021'de dokunulmazlık oyunları sonrasında potaya giren isimler; Batuhan Karacakaya, Aleyna Kalaycıoğlu, Ayşe Yüksel oldu. Bu üç isim için Cumartesi akşamı seyirci oylaması yapıldı. Bu akşam, ada konseyinde Acun Ilıcalı, üç yarışmacı için kullanılan SMS oy sayısının Survivor tarihinde bir rekor olduğunu açıkladı.

13 Haziran Pazar Survivor yeni bölümde eleme adayları Batuhan, Aleyna ve Ayşe arasından kimin daha az oy aldığı Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Rakiplerine göre daha az oy alarak Survivor 2021'e veda eden Batuhan Karacakaya oldu.