Survivor'a damga vuran konuşma! İsmail ve Gamze sonunda yüzleşti!

Survivor İsmail geçen hafta annesiyle yaptığı telefon görüşmesi sonrası özel hayatıyla gündeme geldi. İsmail Balaban'ın annesi, İsmail'in nişanlısı Gamze Atakan hakkında yaptığı açıklamalar dikkat çekti. Acun Ilıcalı, İsmail'e nişanlısıyla iletişim kurma hakkı tanıdığını belirtti. İsmail Balaban bu akşam yayınlanan bölümde nişanlısı Gamze Atakan ile konuştu.

Survivor'a damga vuran konuşma! İsmail ve Gamze sonunda yüzleşti! - Sayfa 1

Çekimleri Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleşen Survivor'da, yarışmacı İsmail Balaban'ın nişanlısı hakkında annesinin yaptığı açıklamalar izleyenleri şoke etmişti. Duygusal telefon konuşmasında annesi İsmail'e "Oğlum, senin bırakıp gittiğin gibi değilmiş hiçbir şey burada. O senin bıraktığın gittiğin kız değilmiş oğlum, sen bilirsin" demişti. O anların ardından adeta hayatının şokunu yaşayan başarılı yarışmacı ödül evinin dışına çıkarak üzgün olduğunu söylemişti.

18
Survivor'a damga vuran konuşma! İsmail ve Gamze sonunda yüzleşti! - Sayfa 2

Yarışmanın bu akşam yayınlanan son bölümünde İsmail ile Gamze arasında bir görüşme yaşandı. Duygusal anlara sahne olan konuşmada, İsmail'in nişanlısı Gamze, 'Ben senin bıraktığındaki gibiyim' dedi.

28
Survivor'a damga vuran konuşma! İsmail ve Gamze sonunda yüzleşti! - Sayfa 3

İsmail Balaban nişanlısı Gamze Atakan ilk olarak “Kimsenin bir sağlık problemi yok. Elimizde olmayan sebeplerden dolayı böyle çok talihsiz bir olay oldu. Seninle İstanbul’a gittiğimizde benim görünmemden başlayan bir problem oluştu. Oradan sonra zaten ben ne olduğunu anlamadım. Ben de birazcık nasıl söyleyeyim nişanlı olduğun ortaya çıkmaz hani nişanlı olduğun için SMS gelmez gibilerinden bir olaylar döndü.” dedi.

38
Survivor'a damga vuran konuşma! İsmail ve Gamze sonunda yüzleşti! - Sayfa 4

İsmail ise bu sözlere karşılık “Ne alaka! Ben zaten öyle bir şey düşünmüş olsam seni yanımda götürmem. Burada senle ilgili konuşmam, senin adını geçirmem. “ dedi.

48