Survivor'a damga vuran kavga! Berna, Yunus Emre'nin üzerine yürüdü: İlk eleme adayı belli oldu

Survivor All Star’da kıyasıya rekabetin yaşandığı dokunulmazlık oyununda sinirler gerildi. Berna, "Sen kime diyorsun ya?" diyerek Yunus Emre'nin üstüne yürüdü. İkili karşı karşıya geldiği esnada takım arkadaşları, Yunus Emre'yi uzaklaştırdı. Acun Ilıcalı’nın konseydeki sözleri yarışmaya damga vurdu. Ayrıca Survivor'da haftanın ilk eleme adayı da belli oldu.

Survivor'a damga vuran kavga! Berna, Yunus Emre'nin üzerine yürüdü: İlk eleme adayı belli oldu - Sayfa 1

Survivor All Star bomba gibi bir bölümle ekrana geldi. Berna ve Yunus Emre, dokunulmazlık oyunu sırasında tartıştı. İki yarışmacı da sinirlerine hakim olamadı. Araya Hakan da girince olanlar oldu.

112
Survivor'a damga vuran kavga! Berna, Yunus Emre'nin üzerine yürüdü: İlk eleme adayı belli oldu - Sayfa 2

Berna, Yunus Emre’nin üzerine yürüdü, "Sen kime diyorsun ya?" diye çıkıştı. Tartışmanın büyümesi Yunus Emre’nin uzaklaştırılmasıyla engellendi. Oyun bir süre sonra devam etti.

212
Survivor'a damga vuran kavga! Berna, Yunus Emre'nin üzerine yürüdü: İlk eleme adayı belli oldu - Sayfa 3

DOKUNULMAZLIK KIRMIZI TAKIMIN OLDU

Survivor 2024 All Star'da dokunulmazlığı kırmızı takım kazandı. Fakat Berna ve Yunus Emre arasında yaşanan tartışma konseye taşındı.

312
Survivor'a damga vuran kavga! Berna, Yunus Emre'nin üzerine yürüdü: İlk eleme adayı belli oldu - Sayfa 4

KONSEYDE GERGİN ANLAR!

Acun Ilıcalı konuya ilişkin soru yöneltince Yunus Emre şu açıklamayı yaptı: “Ben oynarken biraz daha sert at diyorlardı. Ogeday da ‘Biraz daha erkek gibi at’ dedi. Ben de farkı kapatmak için ağzımı yüzümü parçaladım parkurda. Yenildim. Oyun stresindeyken ‘Berna topları ver, topları ver, ağla şimdi gibi bir şeyler’ dedi. Ben de ters davranınca tutamadım kendimi.”

412