Televizyon
01 Tem 2019 08:50 Son Güncelleme: 01 Tem 2019 09:31

Survivor Yunanistan şampiyonu belli oldu!

Bodrum'da gerçekleşen Türkiye yarı finalin ardından elenen isimler ve finale kalanlar belli oldu. Ayrıca Survivor Yunanistan şampiyonu da belli oldu.

Türkiye ve Yunanistan'da ortak yayınlanan Survivor 2019'da Yunan şampiyon 30 Haziran Pazar akşamı yapılan finalle belli oldu.

Bodrum'da yapılan ortak final yayınında, Türk yarışmacılar için yarı final, Yunan yarışmacılar için ise final heyecanı yaşandı. Yunanistan'da Survivor'ın şampiyonu canlı yayındaki sms oylamaları sonucunda açıklandı.

SURVIVOR YUNANİSTAN'DA FİNALE KİMLER KALDI?

Survivor'da Yunan yarışmacılar arasında Dalaka, Afroditi, Nikos ve Dimitra yarı finale kalan isimler oldu. Dalaka, Afroditi, Nikos ve Dimitra arasında Yunanistan'da yapılan SMS oylaması sonucu, Survivor finaline kalan iki isim Dimitra ve Dalaka olarak belirlendi.

Survivor'un Yunan sunucusu Sakis, canlı yayında son oylamayı başlattı. Yapılan yeni sms oylaması sonucunda ise finale kalan Dimitra ve Dalaka arasında şampiyon olan isim belli oldu. Yunan sunucu Sakis, oylama sonucunu açıkladı. Survivor 2019 Yunanistan şampiyonu Katerina Dalaka oldu.

 

Adı açıklanan Dalaka sevinç gözyaşlarını tutamadı.

Başarılı yarışmacı Survivor 2018'de de Yunanistan'da finale kalmış ancak oylamada kaybetmişti.