Survivor yarışmacısıydı! Duygu Bal'ın son hali ve yeni işi şaşırttı

Eski voleybolcu Duygu Bal, katıldığı 'Survivor' yarışmasıyla geniş kitleler tarafından tanındı. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Duygu Bal, profesyonel spor kariyerini noktaladıktan sonra uğraştığı yeni işini açıkladı. Survivor Duygu Bal'ın son haline de beğeni yağdı.

Survivor yarışmacısıydı! Duygu Bal'ın son hali ve yeni işi şaşırttı - Sayfa 1

Emlak Toki, Vakıfbank Güneş Sigorta, Riso Scotti Pavia, Fenerbahçe takımlarında forma giyen eski voleybolcu Duygu Bal Survivor yarışmasıyla da tanınıyor. 2014 yılında 'Survivor'da ünlüler takımı adına mücadele eden eski voleybolcu daha sonra oyunculuk da yapmıştı.

132
Survivor yarışmacısıydı! Duygu Bal'ın son hali ve yeni işi şaşırttı - Sayfa 2

Kasım 2014'te voleybolu bıraktığını açıklayan ve profesyonel kariyerinin ardından turizm sektöründe iş hayatına atılan Duygu Bal, sosyal medyayı aktif şekilde kullanıyor.

232
Survivor yarışmacısıydı! Duygu Bal'ın son hali ve yeni işi şaşırttı - Sayfa 3

Formda görüntüsüyle dikkat çeken 35 yaşındaki güzel, 435 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladığı pozlarıyla adından söz ettirmeyi başarıyor.

332
Survivor yarışmacısıydı! Duygu Bal'ın son hali ve yeni işi şaşırttı - Sayfa 4

Duygu Bal, geçtiğimiz günlerde Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Köpeği ile alışverişe çıkan ve neşesinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen eski voleybolcu, şu sıralar dış ticaret ile uğraştığını ve işini de severek yaptığını açıkladı.

432