Televizyon
23 Mar 2015 12:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:08

Survivor yarışmacısı Acun Ilıcalı'yı çıldırttı!

Survivor All Star geçen hafta balık avlamak için kimseye haber vermeden dalmaya gitti. Takım arkadaşları çok panik oldu. Acun Ilıcalı, Seda'yı bir daha böyle yapmaması konusunda uyardı.

Survivor All Star'da Seda Aktuğlu'nun balık avlamak için gidip denizde bir anda kaybolması ve  takım arkadaşlarının yaşadığı o korku dolu dakikaların görüntülerini izleyen Acun Ilıcalı, Survivor son bölüm konseyinde bu konuyu tekrar açtı.

Seda'nın ısrarla ben dalış eğitimi aldım, çok fazla evham yaptılar sözleri üzerine Acun Ilıcalı çıldırdı. 'Seda, biz beş arkadaşız, birimiz bir anda denize girdi ortadan kayboldu sen ne düşünürsün? Ben seni  sadece kendi tarafından düşünüyorsun olayı, konumuz senin ne eğitimi aldığın değil. Ben o görüntüleri izledim. Takım arkadaşların senin için nasıl panik olmuş. Ben Hasan'ı 4-5 yıldır tanıyorum inan bana onun bu kadar sinirlendiğini daha önce hiç görmedim.' dedi.

Seda'nın ısrarla sergilediği rahat tavırlar konsey de gülmelere yol açsa da Acun Ilıcalı'nın gergin bir şekilde olayı tane tane ve ısrarla Seda'ya anlatmaya çalışması gözlerden kaçmadı.

Seda Aktuğlu denizde bulunup tekneyle adaya getirildiği anı gören Hasan , 'Seda şimdi hakikatten ben seni boğacağım.' demişti.