Televizyon
20 Haz 2011 12:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:29

SURVIVOR ÜNLÜLER-GÖNÜLLÜLER'DE FİNAL HEYECANI‏!

Show TV ekranlarında, Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği; “Survivor Ünlüler-Gönüllüler"'de büyük final bu akşam.

Kıbrıs’taki büyük final öncesi düzenlenen güç oyunlarını Nihat Doğan kazanarak finale kalmayı garantiledi. Derya Büyükuncu ve Taner arasında yapılan sms oylamasında ise Taner elenerek yarışmaya veda etti. Böylelikle Nihat Doğan ve Derya Büyükuncu bu akşam yayınlanacak olan büyük finalde yarışacak.

3 OYUNUN GALİBİ NİHAT DOĞAN

 Kıbrıs’taki final öncesi düzenlenen güç oyunları yarışmacıları büyük bir mücadelenin içerisine soktu. Düzenlenen oyunlarda en çok puanı alan yarışmacının finale katılmayı garantileyeceğini duyan Nihat Doğan, Derya Büyükuncu ve Taner, var güçleriyle yarıştı. Birinci oyunda; halatlarla bağlanan yarışmacılar çakılı olan çucukları toplamaya çalıştı. İkinci yarışmada; deniz üzerine kurulu olan platforma çıkan yarışmacılar sopalarla birbirlerini iterek denize düşürmeye çalıştı. Son olarak deniz üzerinde kurulu olan platforma çıkan yarışmacılar denge çubuğu üzerinde sallanarak rakibini düşürmeye çalıştı. 3 oyunda en çok puanı alan Nihat Doğan finale kalmayı garantiledi.

ELENEN İSİM TANER OLDU

Düzenlenen güç oyunlarını kaybeden Taner ve Derya Büyükuncu sms oylamasına kaldı. Kıyasıya geçen mücadelelerde güç sarfeden 2 yarışmacı bu kez de halkımızın karşısında yarıştı. İki yarışmacı arasında düzenlenen sms oylamasında Derya Büyükuncu en çok oyu alarak Taner’i eledi.  

BENİ DESTEKLEYEN HERKES NİHAT’I DESTEKLESİN

Yarışmadan elenen Taner, finale kadar gelmenin gururunu yaşadığını söyledi. Yarışma süresince Nihat Doğan’ı kendisine yakın hissettiğini söyleyen Taner, kendisini destekleyenlerin de Nihat Doğan’ı desteklemesini istedi.

FİNALDE NİHAT DOĞAN VE DERYA BÜYÜKUNCU YARIŞACAK

Pazartesi yapılacak olan büyük final için geri sayım başladı. Nihat Doğan ve Derya Büyükuncu bu akşam final için yarışacak. Elenen tüm yarışmacıların da katılacağı Survivor’da yine sms oylamasıyla birinci belli olacak.

Birbirinden ilginç görüntülerle Survivor finali bu akşam saat 20.00’da Show TV’de..