Survivor, Turabi ve Poyraz kavgasıyla başlıyor: 'Biberonunu emziğini getirdim senin...'

Ünlü televizyoncu ve yapımcı Acun Ilıcalı, merakla beklenen Survivor 2024 All Star’ın ilk tanıtım fragmanını sosyal medyadan paylaştı.

Survivor, Turabi ve Poyraz kavgasıyla başlıyor: 'Biberonunu emziğini getirdim senin...' - Sayfa 1

Survivor All Star 2024 izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu sezon farklı bir konseptle ekranlara gelmeye hazırlanan Survivor All Star'ın ilk bölüm tanıtım fragmanı Acun Ilıcalı tarafından yayınlandı. Fragmanda, daha önce iki kez şampiyon olan Turabi Çamkıran'ın, Yiğit Poyraz'ın üzerine yürümesi dikkat çekti. Ödül oyunundaki parkurda yaşanan kavgada, Poyraz iki aydır saygısızlık kışkırtma yapıldığını söylerken, Turabi'nin Poyraz'a saldırmaya çalıştığı görüldü.

15
Survivor, Turabi ve Poyraz kavgasıyla başlıyor: 'Biberonunu emziğini getirdim senin...' - Sayfa 2

SURVİVOR ALL STAR TANITIM FRAGMANI YAYINLANDI
Survivor All Star, 1 Ocak'ta izleyiciyle buluşacak. All Star sezonu için geri sayımın başladığı Survivor''ın ilk tanıtım fragmanında, Acun Ilıcalı, SMS olmadığı için Nagihan Karadere'nin hayallerinin gerçek olduğunu söyledi.

Daha ilk bölümden tansiyonun yüksek olduğu anlaşılan fragmanda, Nagihan ve karşı takım arasında tartışma yaşandığı görüldü.

25
Survivor, Turabi ve Poyraz kavgasıyla başlıyor: 'Biberonunu emziğini getirdim senin...' - Sayfa 3

Fragmanın ilerleyen dakikalarında ise Poyraz'ın "İki aydır bütün saygısızlıkları, kışkırtmaları yapan bu adam. " dediği görüldü. Bunun üzerine de Turabi Poyraz'a karşılık olarak, "Senin biberonunu emziğini getirdim." sözlerini söylemesi tansiyonu yükseltti.

Poyraz'ın "Seni ağlatacağım' demesi üzerine Turabi'nin Poyraz'a saldırması ilk bölüm fragmanına damga vurdu.

35
Survivor, Turabi ve Poyraz kavgasıyla başlıyor: 'Biberonunu emziğini getirdim senin...' - Sayfa 4

ACUN ILICALI'DAN SERT UYARI
İlk bölümü oldukça sert geçeceği anlaşılan Survivor All Star'ın fragmanında yaşananların ardından Acun Ilıcalı'nın 'Survivor'da kırmızı alarmı veriyorum' dedikten sonra Turabi'nin sesini yükseltmesi üzerine uyarıda bulunması dikkat çekti.

Turabi'ye bir yaptırım uygulanıp uygulanmayacağı 1. bölümde belli olacak.

45