Televizyon
21 Haz 2018 00:38 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:43

Survivor Turabi diskalifiye oldu mu? Doktordan Turabi kararı!

Survivor'da daha önce 2 kez şampiyon olan Turabi, bu kez yarışmada talihsiz bir sakatlık geçirdi. Turabi diskalifiye olacak mı? sorununun cevabı Acun Ilıcalı'dan geldi.

Survivor 2018’deki son yarışmalarda Turabi Çamkıran parkurlarda sakatlığı nedeniyle yoktu. Acun Ilıcalı Turabi ile açıklamada bulundu.

TURABİ DİSKALİFİYE OLDU MU?

Acun Ilıcalı: “Şu anda senin omurganı kalçana bağlayan kemiğinde bir kırık var. Doktorların raporuna göre bu kırığın daha fazla zorlanması durumunda daha ağır bir hasar oluşma riski var. Doktorlarımızın kesin değerlendirmesi sonucu aldığımız karar bundan sonraki hiçbir fiziksel oyunda oynayamayacaksın. Çok üzüldüğünü biliyorum. Herhangi bir zorlama hayati bir risk taşıyor. Oynayabileceğin tek oyun büyük ödül oyunu. Oturduğunuz yerde oynayacaksınız. O da senin oynadığın son oyun olacak. Senin Survivor’daki oyun bölümün tamamlanmış oldu. Ben de çok üzgünüm. İkinci bölüm ile ilgili açıklama yapmalıyım. Yarışamayacaksın, dokunulmazlık oyunu da oynayamayacaksın.” şeklinde konuştu.

Acun Ilıcalı kararı şöyle açıkladı:

“Bununla ilgili de kararımız şöyle: Biz Survivor’da şimdiye kadar sakatlıklar bir aydan fazla ise yarışmacılardan veda etmek zorunda kaldığımız isimler oldu. Senin durumun bu kapsama girmiyor. Oynayamayacağın gün sayısı 15. Sevenlerinin verdikleri oylar var. Bu noktada seni oyun dışında bırakmamız söz konusu olmaz. Daha önce Semih de buna benzer bir olay yaşadık. Yarışmacımızı elemiyoruz. Takdiri seyircimize bırakıyoruz. Son kalan yarışmacılar için yeni bir oylama olacak.”