Magazin
14 Ara 2015 15:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:14

Survivor Turabi Çamkıran en büyük hayalini açıkladı

Survivor yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Turabi Çamkıran önceki gün Ankara'da bir AVM'deydi.

Ankara'da hayranlarıyla bir araya gelen Turabi, gelecekle ilgili planlarını anlattı. Genç yarışmacı en büyük hayalinin Kenan İmirzalıoğlu ile aynı projede yer almak olduğunu söyledi.

İşte Survivor Turabi'nin açıklamalarından satır başları...

* Her şeyin eğitimi çok önemli. Hatta insanlara oyunculukta kendimi kanıtlayana kadar oyuncu koçuyla çalışmaya devam edeceğim. Kenan İmirzalıoğlu ve Cüneyt Arkın'a hayranım. Ancak Kenan İmirzalıoğlu ile oynamak en büyük hayalim.

* Kendimde ne gibi eksikler var görmek için kişisel gelişim kitapları okuyorum. Çocukluğumda çok kitap okuma şansım olmadı ama çok fazla spor yaptım. Binicilik derslerine başlıyorum çünkü neyin ne zaman lazım olacağı belli olmaz.



Survivor'a gitmeden önce çok yemek yesinler

* Yılmaz Morgül de Yattara da tanınan bilinen kişiler. O yüzden onlar hakkında bir eleştiri yapmak bana düşmez. Survivor'ın ilerleyen zamanlarında iyi veya kötü halkımız eleştirilerini esirgemeyecektir.

* Survivor'a gidene kadar çok yemek yesinler. Bol bol idman yapsınlar ve sürekli sevdikleriyle vakit geçirip en sevdikleri şeyleri sıkılana kadar yapsınlar. Çünkü orda bunları çok özleyecekler.