Survivor Turabi, Acun Ilıcalı'ya meydan okudu! "Engelimi kaldır"

Survivor All Star'dan sakatlığı sebebiyle ayrılan Turabi Çamkıran, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Poyraz elenince bir paylaşım yapan Turabi'nin Acun Ilıcalı'ya meydan okuması da dikkat çekti.

Survivor Turabi, Acun Ilıcalı'ya meydan okudu! "Engelimi kaldır" - Sayfa 1

Survivor All Star'ın önceki akşam ekrana gelen bölümünde Hakan, Sercan, Poyraz ve Özgür arasında eleme mücadelesi yaşandı. Düellonun sonunda yarışmaya veda eden isim Poyraz oldu. Vedasıyla herkesi üzen Poyraz, gözyaşlarını da tutamadı.

19
Survivor Turabi, Acun Ilıcalı'ya meydan okudu! "Engelimi kaldır" - Sayfa 2

Survivor'ın en çok dikkat çeken ismi Turabi ise adaya veda eden Poyraz hakkında bir paylaşımda bulundu. Turabi, "Yiğit'e ve sevenlerime geçmiş olsun. Güzel bir renkti Survivor için... Erken elenmesine gerçekten üzüldüm. Bir başka sezon daha güçlü döneceğine eminim" dedi.

29
Survivor Turabi, Acun Ilıcalı'ya meydan okudu! "Engelimi kaldır" - Sayfa 3

"EN TEHLİKELİ 3 YARIŞMACI BERNA, HAKAN VE SERCAN"
Paylaşımında ayrıca yarışmada en tehlikeli olarak gördüğü üç yarışmacıyı da açıklayan Turabi, şöyle konuştu:

39
Survivor Turabi, Acun Ilıcalı'ya meydan okudu! "Engelimi kaldır" - Sayfa 4

"Bana göre Survivor'ın en tehlikeli 3 yarışmacısı Berna, Hakan ve Sercan'dır. Survivor'ın en tehlikeli ve gerçek oyunları düellodur. Ve saydığım üçlü sürekli oradalar. Her seferinde daha da güçlenerek çıkıyorlar oradan. Hiç oraya girmemiş birisinin bu üçlüyü yenmesi hiç kolay olmayacaktır, eğer adın Turabi, namın Turbo değilse..."

49