Survivor Sürgün Adası konseyinde kavga! ‘Naylon delikanlı…’

Survivor 2022 All Star'ın 24 Ocak Pazartesi ekrana gelen son bölümünde haftanın 3. dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımları zorlu parkurda mücadele etti. Kaybeden takımda ise eleme adayı ve sürgün adasına gidecek ismi belirlemek için oylama yapıldı. Böylece Survivor'da haftanın 3. eleme adayı da belli oldu. Konseyde ise yarışmacılar arasında gergin anlar yaşandı.

Survivor Sürgün Adası konseyinde kavga! ‘Naylon delikanlı…’ - Sayfa 1

Survivor 2022 All Star'da haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu ekrana geldi. Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımları zorlu platformda dokunulmazlığı kazanabilmek için yarıştı. Dokunulmazlığı kaybeden takımda yapılan oylamada ise bir kişi hem eleme adayı oldu hem de Mert Öcal ve Berna Keklikler'in ardından sürgün adasına giden 3. yarışmacı oldu.

112
Survivor Sürgün Adası konseyinde kavga! ‘Naylon delikanlı…’ - Sayfa 2

SURVİVOR’DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor’da zorlu bir dokunulmazlık oyunu mücadelesi yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımları deniz parkurunda kıyasıya mücadeleler yaşandı. Nefes kesen karşılaşmaların izlendiği oyunda Hikmet, parkurda rakibinin önde başladığını söyleyerek itiraz etti. Fakat itirazı kabul edilmedi. Bunun üzerine Hikmet, oyun alanını terk etti. Sonrasında Berkan ile Batuhan arasındaki sert tartışma, birbirlerini üzerine yürümeye döndü. Tartışmaların uzaması üzerine Murat Ceylan müdahale etti ve iki yarışmacıyı da uyardı.

212
Survivor Sürgün Adası konseyinde kavga! ‘Naylon delikanlı…’ - Sayfa 3

Dokunulmazlık oyununda ilk turda kadın yarışmacıların mücadelesinde 8-5 kazanan gönüllüler oldu. İkinci turda erkek yarışmacıların mücadelesini 8-6 kazanan gönüllüler, iki oyunda da galip gelince dokunulmazlığın sahibi oldu.

312
Survivor Sürgün Adası konseyinde kavga! ‘Naylon delikanlı…’ - Sayfa 4

HİKMET OYUNU BIRAKTI!

Oyunda rakibinin fodepar yaptığını söyleyen Hikmet’in oyunu bırakması arkadaşlarını çok kızdırdı.

412