Survivor şampiyonu Savaşçı'ya katıldı!

4. sezonuyla izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan Savaşçı dizisine Survivor şampiyonu dahil 4 kişi katılırken, diziden iki ismin de ayrıldığı öğrenildi.

Survivor şampiyonu Savaşçı'ya katıldı! - Sayfa 1

Geçtiğimiz üç sezonuyla sevenlerini ekrana kilitlemeyi başaran, başrollerinde ise Berk Oktay, Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli gibi isimleri barındıran Savaşçı, aylar süren sezon arasının ardından çok yakında bomba isimlerle yeni sezona hazırlanıyor.


112
Survivor şampiyonu Savaşçı'ya katıldı! - Sayfa 2

Dizinin sevenleri yeni sezon için geri sayıma başlarken, kadroya Survivor şampiyonu Ogeday Girişken'in dahil olduğu öğrenildi. Ünlü ismin yanı sıra reytinglerde üst sıralarda yer alan diziye ayrıca şu isimler dahil oldu;


212
Survivor şampiyonu Savaşçı'ya katıldı! - Sayfa 3

Zerrin Sümer: Son olarak  O Hayat Benim dizisinde Ganimet karakterine hayat veren usta oyuncu Zerrin Sümer de diziye dahil oldu. Sümer, dizide Akkız karakterine hayat verecek.

312
Survivor şampiyonu Savaşçı'ya katıldı! - Sayfa 4

Serkan Kuru: 2018 yılında Meleklerin Aşkı dizisinde Teoman olarak ekranda yer alan ve Kara Para Aşk dizisinin Taner’i olarak hafızalara kazınan Serkan Kuru da Savaşçı'ya katıldı. Kuru ise Ali karakterini canlandıracak.


412