Survivor Sahra Işık isyan edip elenecek yarışmacıyı açıkladı! Önceden bildi…

Survivor eski yarışmacılarından Sahra Işık Survivor All Star yorumlarıyla dikkat çekti. Yarışmada yaşananları önceden bilen Survivor Sahra, sürgün kampına Birsen'in gönderilmesiyle ilgili de isyan etti. Survivor Sahra'nın yarışmaya dair detayları bilmesi de sosyal medyadan gündeme geldi.

Survivor Sahra Işık isyan edip elenecek yarışmacıyı açıkladı! Önceden bildi… - Sayfa 1

Survivor Türkiye All Star 2022 sezona bomba gibi başladı. Yeni sezonda sürgün kampı kararının açıklanmasından sonra buraya ilk gönderilen kişi Birsen olmuştu. Birsen'in sürgün kampına gönderilmesine Survivor Sahra Işık isyan etti.

111
Survivor Sahra Işık isyan edip elenecek yarışmacıyı açıkladı! Önceden bildi… - Sayfa 2

Survivor 2022 All Star'da ilk haftanın zorlu dokunulmazlık oyunu ekrana geldi. Survivor'da sezonun ilk iki dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kaybetmişti. Acun Ilıcalı tarafından açıklanan ve bu sene ilk defa uygulanan sürgün kampına ise ünlüler takımından Birsen ve Sergen gitmişti. Survivor'ın son dokunulmazlık oyununda ise ünlüler ve gönüllüler takımları denize kurulan bir platformda engelleri aşarak başarılı atışlar yapmaya çalıştı. Dokunulmazlığı kaybeden takım ise bir ismi sürgün kampına göndermek zorunda kaldı.

211
Survivor Sahra Işık isyan edip elenecek yarışmacıyı açıkladı! Önceden bildi… - Sayfa 3

SURVİVOR’DA 3. DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor’da haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu oynandı. Dominik’te denize kurulan parkurda yarışmacılar kıyasıya mücadele verdi. Parkura önce kadın yarışmacılar çıktı. Müthiş bir mücadele verilen dokunulmazlık oyunu ilk turunda kadınlarda 8-6 skorla kazanan ünlüler takımı oldu. Erkeklerde kıyasıya mücadele sonunda kazanan 8-6 skorla kazanan gönüllüler takımı oldu.

311
Survivor Sahra Işık isyan edip elenecek yarışmacıyı açıkladı! Önceden bildi… - Sayfa 4

Durumun berabere olması nedeniyle bayrak oyununa gidildi. En iyilerin seçildiği bayrak yarışında 3-0 skorla kazanan ünlüler takımı, dokunulmazlığın sahibi oldu. Böylece ünlüler takımı, Survivor All Star'da ilk defa bir oyun kazanmış oldu.

411