Magazin
05 Mar 2024 10:30 Son Güncelleme: 05 Mar 2024 11:00

Survivor’da Nagihan’ın kaderi belli oldu!

Survivor All Star’a katıldığı günden beri iddialı olduğunu her fırsatta dile getiren Nagihan Karadere, oyun parkurunda geçirdiği kaza sonrası hastaneye kaldırıldı. Bu olay sonrası Karadere’nin sağlık durumu ve yarışmaya devam edip etmeyeceği merak konusu oldu. Son kararı Acun Ilıcalı kararı açıkladı.

Survivor All Star kırmızı takım yarışmacıları arasında yer alan Nagihan Karadere, oyunlardaki hırsı ile yarışmanın en iddialı ismi olarak gösteriliyordu. Karadere, oyun parkurunda geçirdiği kaza sonrası hastaneye kaldırıldı. Kazanın ardından Nagihan’ın Survivor’a devam edip etmeyeceği araştırılmaya başlandı. Survivor Ekstra'da konuşan Acun Ilıcalı izleyicilerin merak ettiği o soruya cevap verdi.

NAGİHAN İLE BAŞ BAŞA KONSEY!

Survivor All Star’ın 45. bölümünde geçirdiği kaza ile yürekleri ağza getiren Nagihan Karadere’nin yarışmaya devam etmeyeceğine dair Acun Ilıcalı açıklamada bulundu. Ilıcalı;

"Şu an için iyi bir haber veremiyorum riski devam ediyor. Dizindeki şişin inmesini bekliyoruz, raporlar İstanbul'a gönderildi. Doktorlarımız tartışıyorlar gelişmeleri gün ve gün söyleyeceğiz talihsiz bir sakatlık yaşadı. Bir anda her şey sona erebilir.

Nagihan ile büyük ihtimalle bir iki gün içerisinde baş başa bir konsey daha yapacağız kendisinin karar vermesi gerekecek karar ona kalacak herhalde çünkü doktorlardan net şekilde problem yaşar raporu gelmedi ancak sakatlığıyla ilgili oynarsa artabilir. Bu sakatlıkla da nasıl oynarsın gibi bir durum. Baş başa bir konsey yapacağız bakalım. Ben ona seneye de katılabilir isterse diyeceğim” dedi.