Magazin
28 Eyl 2010 08:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:39

SURVİVOR MERVE TELEFONUNU İSTEYENLERE NE DİYOR?

Amazon Merve Bloomberg HT'de Gülin Yıldırımkaya'ya konuştu: Bakın hayranlarına ne mesaj verdi?

Yarışmacılar arasındaki küskünlük devam ediyor mu? Yoksa herkes yaşananları oranın ve o anın gereği görüp, önceki "kanka" ilişkisine mi döndü?

Yarışma bittikten sonra kanka durumu tabii ki olmadı. Orada o psikoloji ile kötü şeyler yaşadık ama sonuçta biz yine kendimizdik, en gerçek yansımamız adaydı. Evet, hepimiz kötüydük, bazı şeyleri anlayamadık ama herkes kendi karakteri ile o yarışmanın içindeydi, zaten insanlar bunu gördü ve ben de insanların kendi karakterini yansıttığını düşünüyorum. Şartlardan dolayı tabii ki gerginliklerimiz arttı, hatta birbirimizle konuşmadık özellikle ben son beşe kaldığım insanlarla bu tür sorunlar yaşadım. Buraya döndükten sonra, üzerinden zaman geçtikçe bir şeyler değişti. Hepimiz kendi hayatımızdaki insanları özlemiştik ve kendi hayatımıza döndükten sonra ben bile kimseye kötü bir şey yapmamış ve kötü muamele ile karşılaşmış olduğum halde yarışmacılardan aradığım birkaç kişi oldu yaşı itibari ile benden büyük olanları. İhsan ve Aydın Abi beni aradı, bize gelmek istediler, annem ve babamı görüp özür dilemek istediler.

Kabul ettin mi?

Tabii ki, annem ve babam da kabul etti. Ailem biraz sinirliydi fakat sonrasında oturup konuştuk, orada yaşandı ve bitti diye düşündük. Belki yaşananlar o anlıktı, herkes pişman, benim de pişman olduğum şeyler olmuş olabilir. O oraya o ana aitti, bir de kocaman insanlarız, bir şeyleri oturup konuşabiliyoruz, en önemlisi sorunları çözümleyebiliyoruz. Bu yüzden çok fazla küskünlüğümüzü, kırgınlığımızı devam ettirmedik ancak kankalık durumu hiçbir zaman için söz konusu değil. Orada yaşanılanlar gerçekten çok zordu ve hiç birimiz unutmadık.

Bu soruyu hayranların adına soruyorum. Tanımadığın ama seni uzaktan görüp beğenmiş kişilerin seninle internet üzerinden ya da başka bir platformdan ya da yüz yüze tanışma şansları var mı?

Ben doğal yollardan tanışacağım içerisinden ilerlemeyi tercih ediyorum. Arkadaşlarımla dışarı çıkıp yemek yediğimde ya da başka mekânlarda tanışmak isteyen, telefon numaramı isteyenler oldu. Ama bu bana doğru gelmiyor. Eğer yarışmaya katılmamış olsam biri gelip numaramı istemeyecekti. Ben bu şekilde tanışmayı onaylamıyorum ve kimse ile bu yolla tanışmam.