Survivor İsmail Balaban ve İlayda Şeker’den sürpriz nikah! İşte düğünden ilk kareler…

Şampiyon olarak tamamladığı Survivor 2021 sırasında Gazme Atakan ile nişan atan ve uzun süre özel hayatıyla magazin gündeminde yer alan İsmail Balaban, aynı yıl fenomen yarışmada yer alan İlayda Şeker ile adadan döndükten sonra sürpriz şekilde sevgili olmuştu. Uzun süredir aşk yaşayan ikili önceki gün hayatlarını birleştirme yolunda ilk adımlarını atmış ve nişanlanmışlardı. Çiftin nişanlılıkları sadece 1 gün sürdü. İşte düğünden ilk kareler...

Survivor İsmail Balaban ve İlayda Şeker’den sürpriz nikah! İşte düğünden ilk kareler… - Sayfa 1

'Survivor 2021' şampiyonu, Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde iki kez başpehlivan olan Antalyalı güreşçi İsmail Balaban ile aynı yıl yarışmada mücadele eden İlayda Şeker, önceki akşam aile arasında gerçekleşen törenle evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Sadece bir gün nişanlı kalan ikili, dün akşam Ürgüp'te hem kına gecesi hem de düğün yaptı.

118
Survivor İsmail Balaban ve İlayda Şeker’den sürpriz nikah! İşte düğünden ilk kareler… - Sayfa 2

İsmail Balaban, şampiyonluk kupasını kaldırdığı Survivor 2021 sırasında Gazme Atakan ile nişan atmıştı.

218
Survivor İsmail Balaban ve İlayda Şeker’den sürpriz nikah! İşte düğünden ilk kareler… - Sayfa 3

Uzun süre özel hayatıyla magazin gündeminde yer alan 35 yaşındaki başpehlivan, aynı yıl fenomen yarışmada yer alan İlayda Şeker ile adadan döndükten sonra sürpriz şekilde aşk yaşamaya başlamıştı.

318
Survivor İsmail Balaban ve İlayda Şeker’den sürpriz nikah! İşte düğünden ilk kareler… - Sayfa 4

Balaban, İlayda'ya bayram harçlığı olarak altın takması ve doğum gününde araba almasıyla dikkat çekmişti. İkili, önceki gün de nişan haberiyle gündem olmuştu.

418