Survivor İsmail Balaban nişanlısından mı ayrıldı? Annesinden şoke eden sözler!

Ekranların fenomen yarışma programı Survivor 2021'de İsmail Balaban'ın annesiyle yaptığı telefon görüşmesi sosyal medyada gündem oldu.

Survivor İsmail Balaban nişanlısından mı ayrıldı? Annesinden şoke eden sözler! - Sayfa 1

"SİNİR KRİZLERİ GEÇİRİYORUM" 

İsmail'in annesi telefonda şu açıklamayı yaptı: Anneciğim iyi olmaya çalışıyoruz, sinir krizleri geçiriyorum. Hiçbir şey bırakıp gittiğin gibi değil. Hiçbir şekilde onun adını anma. Bırakıp gittiğin kız gibi değilmiş oğlum. Beni burada öldürdüler. Ben neler çektim.


110
Survivor İsmail Balaban nişanlısından mı ayrıldı? Annesinden şoke eden sözler! - Sayfa 2

Hiçbir şey bırakıp gittiğin gibi değil. Bana neler yaşattılar sen gittikten sonra. Bunlar yılanmış oğlum. 4 aydır kriz geçiriyorum burada. Sen kendine dikkat et. İsmail ise annesiyle konuştuktan sonra kötü oldu ve dışarı çıkmak için izin aldı.


210
Survivor İsmail Balaban nişanlısından mı ayrıldı? Annesinden şoke eden sözler! - Sayfa 3

"NE OLDUĞUNU BİLMİYORUM" 

Daha sonra açıklama yapan İsmail, " Annem söyledi ben böyle hiçbir şey beklemiyordum. Annem gerçekten melek gibi birisidir. Kolay kolay kimseye sitem etmez.


310
Survivor İsmail Balaban nişanlısından mı ayrıldı? Annesinden şoke eden sözler! - Sayfa 4

O kadar büyük bir şey oldu ki annem 4 aydır çok kötü durumdayım diyor. Sadece yaşanılanları merak ediyorum. Demek ki çok önemli şeyler oldu. Şu an ne yapacağımı bilmiyorum. İletişim ödülünü kazandığıma sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum.


410