Televizyon
30 Ağu 2010 22:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:35

SURVİVOR İHSAN'DAN POSTA YAZARI MESUT YAR'A ŞOK SUÇLAMA! (VİDEO)(MEDYARADAR -ÖZEL)

Show TV'de yayınlanan Survivor'ın yarışmacılarından İhsan'dan Posta yazarı Mesut Yar'a ağır suçlama!

Survivor’ın yarışmacılarından İhsan, yaklaşık 1.5 ay önce "Survivor’ın birincisi belli" başlıklı yazısında kendisini birinci ilan eden, geçtiğimiz günlerde kaleme aldığı bir diğer yazısında ise "sahtekar" ifadesini kullanan Posta Gazetesi’nin televizyon yazarı Mesut Yar’a şok bir suçlamada bulundu..

Ada’da yaşananların anlatıldığı programda söz alan İhsan cebinden Google’dan bulduğu bir yazıyı çıkartarak okudu.TV8 Genel Müdürü’nün yazdığı iddia edilen yazıda Mesut Yar’ın eşinin üzerine prodüksiyon firması kurduğu ve televizyon kanallarından iş almak için baskı yaptığı iddia edildi. Yazıyı okuduktan sonra sözlerine devam eden İhsan, "Mesut Yar, böyle bir yazıyı kasıtlı yazmıştır.Çünkü kendisinin eşi de televizyon programcısı ve yaptığı programlar pek tutmuyor.Reyting kaygısından dolayı Survivor’ı kötülediğini düşünüyorum. O yazıyı yazarak beni de çok zor duruma düşürdü.. Belki de muhtemel birinciliğimin önüne geçti!" dedi..

Mesut Yar’ın tartışma yaratan yazısı ile ilgili olarak daha önce de Acun Medya tarafından bir açıklama yapılarak "bu tarz yanlış yönlendirmeler hem projemize zarar vermekte hem de basın etik anlayışı ile uymamaktadır" denilmişti.

İŞTE O ANLAR

İşte Mesut Yar’ın 6 Temmuz 2010 tarihinde Posta Gazetesi’nde yayınlanan o yazısı...

Flaş! Survivor’un galibi belli mi?

 
Survivor Kızlar Erkekler açık ara önde kapattı pazar gecesini. Yarışmanın gideni Gizem olunca izlenme oranı ikiyle çarptı kendini... Bilmeyenler için Var mısın Yok musun’dan itibaren başlayıp Survivor’da zirve yapan bir aşktan söz ediyoruz. Birbirini koruyup kollayan iki sevgili aynı potaya düşünce ayrılık da kaçınılmaz oldu... Acun’dan torpilli olduğunu düşündüğümüz Hakan’ın kulisler karşısındaki yalnızlığı kişisel olarak içimi acıtsa da bu yarışmanın altını çizdiği başka bir durum vardı... Hepsi bir önceki koşuda “iyilik timsali” olan bu arkadaşlar, insan içine çıkamayacak kadar nasıl değiştiler? En yakın şık, başlarına güneş geçmiş olması. O da değilse, suyunda bir enayilik var Panama’nın... Neyse. İnternet sitelerinde yarışmanın sonucu açıklandı zaten. Bilmeyenler için bunu da not düşelim; Survivor’un çekimleri çoktan bitti ve iddiaya göre yarışmayı İhsan kazandı! Bu haber işin heyecanını alır mı, bilemem elbette. Ama şunu biliyorum ki, Survivor’un ballı reytingi geçen hafta veda eden Türk Malı’ndan doğan reyting açığını kapatacak Show TV’nin... Çünkü, bir sonraki bölümü merak ettirir kıvama geldi yarışma; Sezar’ın hakkı Sezar’a...

MEDYARADAR -ÖZEL