Televizyon
12 Ağu 2020 14:41 Son Güncelleme: 12 Ağu 2020 14:44

Survivor Evrim'den Mert itirafı! 'Her şey olur’

2020 Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmacısı Evrim Keklik, Alişan ve Demet Akalın’ın sunduğu sabah programına katıldı.Evrim hakkında çıkan aşk haberleri ve Survivor yarışmasına dair ilk defa açıklamalar yaptı.

Survivor 2020 yarışmasında renkli kişiliği ve eğlenceli tavırlarıyla adından sıklıkla söz ettiren Evrim Keklik, programın final yapmasından sonra gündeme gelmeye devam etti. Yarışma arkadaşı oyuncu Mert Öcal ile aşk yaşadığı iddia edilen Survivor Evrim ‘Demet ve Alişan İle Sabah Sabah’ programının konuğu oldu. Güzel yarışmacı Mert Öcal sorusuna verdiği yanıtla dikkatleri çekti.

‘ARAMIZDA AŞK YOK’

Survivor 2020 yarışmasında tanışan Evrim Keklik ve Mert Öcal arasında yeni gelişmeler yaşanmaya başladı. Mert Öcal ile yarışmadan sonra da görüştüklerini belirten Survivor Evrim, “Burası Survivor kadını-erkeği yok. Mert’le aramız çok iyi ancak arkadaşız. Aramızda aşk yok.” ifadelerini kullandı.

‘EVRİM BENİM CANIMDIR’

Evrim Keklik’in sabah programındaki açıklamalarının öncesinde ünlü oyuncu Mert Öcal verdiği röportajda “Survivor’da maalesef aşık olmadım. Aşık olma ihtimalim olsa bile orada öncelikler var. Açlık ve barınma varı. Bunları karşılayamadığımız için ona sıra gelmedi. Evrim benim canımdır. İnsanların dediği gibi bir şey yok maalesef” cümlelerini kurdu.

EVRİM’E OYUNCULUK TEKLİFLERİ YAĞIYOR

Kendisine oyunculuk tekliflerinin geldiğini söyleyen Evrim Keklik tereddütleri olduğunu da belirtti. Keklik oyunculuk konusunda; “Uzun süredir tatildeydim. Birkaç proje teklifi geldi ama düşünme aşamasındayım. Bilemiyorum yapabilir miyim?” dedi.