Survivor Cemal sessizliğini bozdu! Nisa hakkında ilk kez konuştu

Survivor yarışmasıyla ünlenen Cemal Can Canseven yakın arkadaşı Danla Bilic'in doğum gününü kutladı. Arkadaşlarıyla birlikte partiye katılan Canseven mekan çıkışı soruları yanıtladı.

Survivor Cemal sessizliğini bozdu! Nisa hakkında ilk kez konuştu - Sayfa 1

Önceki akşam Nişantaşı’nda Danla Bilic’in doğum gününü kutladıktan sonra kameralara yansıyan ve “Bitmeyen doğum günü kutluyoruz” diyen Cemal Can Canseven, Nisa Bölükbaşı ile haklarında çıkan küslük iddialarına da yanıt verdi.

111
Survivor Cemal sessizliğini bozdu! Nisa hakkında ilk kez konuştu - Sayfa 2

NİSA HAKKINDA İLK KEZ KONUŞTU

Katıldığı Survivor 2020 yarışmasıyla adını geniş kitlere duyuran ve şampiyon olan Cemal Can Canseven özel hayatıyla da konuşulmaya devam ediyor. Dün akşam yakın arkadaşın Danla Bilic’in doğum gününü kutlayan Cemal Can, mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı.


211
Survivor Cemal sessizliğini bozdu! Nisa hakkında ilk kez konuştu - Sayfa 3

Survivor yarışmasında Nisa Bölükbaşı ile çok yakın arkadaş olan Canseven'in program bittikten sonra Nisa ile görüşmemesi olay oldu. Gazetecilerin 'Nisa Hanımla görüşmemenizi Danla Bilic mi istedi' soruna cevap veren Canseven, “Her şey sosyal medyada yansıdığı gibi değil. Görüşüyoruz!” dedi.


311
Survivor Cemal sessizliğini bozdu! Nisa hakkında ilk kez konuştu - Sayfa 4

Yarışma boyunca çok samimi olan ikili final gecesinden sonra görüşmedi. Nisa Bölükbaşı, Survivor'dan sonra ailesinin yanına Prag'a gitti. Daha sonra Türkiye'ye döndü.


411