Televizyon
09 Nis 2017 09:14 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:36

Survivor birleşme partisi ne zaman? İşte birleşme partisi fragmanı!

Bu hafta Survivor'da birleşme partisi gerçekleştirilecek. Peki Survivor 2017 birleşme partisi ne zaman?

Ünlüler ve gönüllüler takımı arasında bu akşam birleşme partisinden önceki son ödül oyunu oynandı. Bir yandan da bu akşam Acun Medya Ekibi ile Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında yaşanan futbol karşılaşması heyecanlı dakikalar yaşattı.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da bu akşam son ödül oyununda sürekli açlıkla mücadele eden yarışmacılar yemek ödülü için kıyasıya mücade etti.

Acun Ilıcalı kazanan takımının hem tantuni yiyeceğini hem de adalar birleşince 3 gün boyunca kazanan takımın barakası olacağını belirtti.

Kaybeden takım 3 gün boyunca barakasız yaşayacaktı.

Bu oyunun galibi ünlüler takımı oldu.

SURVİVOR'DA FUTBOL HEYECANI

Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2017'de birleşme partisine 1 gün kala Acun Medya ile Survivor 2017 takımları arasında futbol maçı yapıldı.



ACUN MEYDA TAKIMINDA KİMLER VARDI?

Acun Medya takımında kalede doktor Metin Kuş, defansta İrem ile Alp Kırşan, orta alanda Savaş ile Acun Ilıcalı, forvette ise Maxi forma giydi.

SURVİVOR TAKIMINDA KİMLER VARDI?

Survivor takımında kalede Ogeday Girişken, defansta Volkan Çetinkaya ve Adem Kılıççı, orta alanda Furkan Kızılay ve Serhat Akın, forvette ise İlhan Mansız forma giydi. 

KİMLER GOL ATTI?

30'ar dakikadan iki devre halinde oynanan maçta karşılıklı goller vardı. Müsabakada ilk golü bulan takım Acun Medya oldu. Maxi'nin golü ile Acun Medya öne geçti sonrasında ise Adem Kılıççı'nın golü geldi. Maçın ilk yarısının son dakikalarında Serhat Akın ile bir gol daha bulan Survivor 2017 takımı ilk yarıyı önde tamamladı.

Maçın ikinci yarısında Savaş'ın yerine oyuna giren Yasin, Acun Medya'ya beraberlik sayısını kazandıran isim oldu. Maçın bitimine 5 dakika kala Acun Ilıcalı'nın pasında sert bir şut çıkaran Yasin, kendisinin iki takımının üçüncü golünü attı. Müsabakanın bitimine 2 dakika kala Serhat Akın'ın pasında İlhan Mansız, plase bir vuruşla topu ağlara gönderip skoru dengeledi.

KİM KAZANDI?

Acun Medya ile Survivor 2017 takımları arasında oynanan futbol müsabakası 3-3 bitti.

SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ NE ZAMAN?

Merakla beklenen Survivor birleşme partisinin tarihi belli oldu. Birleşme partisine çok özel isimler katılacak.

Aylardır zorlu bir mücadele veren yarışmacılar, birleşme partisinde katılan sürpriz isimlerle stres atacak.

Mustafa Sandal ve eşi Emina Sandal ve şeref konuğu Fatih Terim...

Survivor 2017 birleşme partisi 9 Nisan Pazar saat 20.00’de TV8’de.

İŞTE FRAGMANI...