Survivor All Star'dan elenen ilk isim belli oldu! Favori yarışmacılar fena kapıştı

'Survivor 2024 All Star'ın yeni bölümü TV8'de yayınlandı. Ödül oyunda nefesler tutuldu, iki takımında yarışmacıları kıran kırana mücadele verdi. Adaya veda eden isim belli oldu. İşte detaylar...

Survivor All Star'dan elenen ilk isim belli oldu! Favori yarışmacılar fena kapıştı - Sayfa 1

Birbirinden güçlü isimler ile birlikte soluksuz izlediğimiz Survivor 2024 All Star'ın yeni bölümü yayınlandı. Bu bölümde ödül oyununda zorlu bir parkur yarışmacıları bekliyordu. Yarışmada ve sonrasında Ogeday ile Turabi arasında gerginlik yaşandı. Adaya veda eden isim belli oldu. Aksiyon dolu yarışmanın yeni bölümünden öne çıkanlar şu şekilde:

18
Survivor All Star'dan elenen ilk isim belli oldu! Favori yarışmacılar fena kapıştı - Sayfa 2

'SAHTEKARLIK YAPIYORSUN'

Gizem ödül oyununda yarışırken Yaman'ın Seda'nın yarışı kazanmış, oyun bitmiş gibi davranmasına sinirlendi. Yaman herkesin yaptığını söyledi. Turabi, 'Atamıyor başka, bitiyor gibi davranmak başka. Sahtekarlık yapıyorsun orada. Sen Survivor değilsin' dedi. Yaman da ikisinin Survivor'da eşit olduğunu söyledi.

28
Survivor All Star'dan elenen ilk isim belli oldu! Favori yarışmacılar fena kapıştı - Sayfa 3

TURABİ VE OGEDAY ARASINDA GERGİNLİK

Turabi ve Ogeday ödül oyununda yarışırken kazanan Ogeday oldu. Oyun bittikten sonra Ogeday, Turabi'nin yanına giderek 'Şöyle atacaksın' dedi. Turabi'de öfkelendi. Ogeday 'Biat edeceksin' dedi. Turabi, 'Sen kimsin de sana biat edeceğim' diyerek yanıt verdi. İkili arkadaşları zor sakinleştirdi.

38
Survivor All Star'dan elenen ilk isim belli oldu! Favori yarışmacılar fena kapıştı - Sayfa 4

ÖDÜL OYUNU

Ödül oyununda ilk turda kırmızı takım kadınlarda kazandı. İkinci turda mavi takım erkeklerde kazandı. Üçüncü turda Murat Ceylan takımların her oyunda bayrak yarışına çıkacağını söyledi. Son turda 3-1'lik skorla ödülü mavi takım kazandı.

48