Survivor All Star'da yarışmacılara ceza yağdı! 3. eleme adayı belli oldu

Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununda takımlar gerilmiş, bazı yarışmacılar hem kendi takım arkadaşlarıyla hem de karşı takımın yarışmacılarıyla kafa kafaya gelmişti. Olayları oyun sonrası acil durum konseyini toplayan Acun Ilıcalı yarışmacıları dinledikten sonra verilecek cezaları açıkladı. Öte yandan 3. eleme adayı belli oldu.

Survivor All Star'da yarışmacılara ceza yağdı! 3. eleme adayı belli oldu - Sayfa 1

Survivor All Star'da ilk eleme adayı Hakan Hatipoğlu olmuştu. İkinci eleme adayını belirleyecek dokunulmazlık oyununda yarışmacılar arasında gerginlik hat safhaya çıkmış, hem takım içi hem de karşı takımlar kavgalar yaşanmıştı. Bir önceki bölümden süre yetersiz olduğu için cezalar açıklanamamış sadece ikinci eleme adayı belli olmuştu. Son bölümde 3. eleme adayı belli oldu ve cezalar açıklandı. . Heyecan dolu yarışmadan öne çıkanlar şu şekilde:

19
Survivor All Star'da yarışmacılara ceza yağdı! 3. eleme adayı belli oldu - Sayfa 2

PINAR YAŞADIĞI TARTIŞMAYI ANLATTI

Pınar Saka, "Bugün seçmeleri yaparken birbirimizle konuşmadan iletişim eksikliği yaşadığımız bir durum söz konusu oldu ve Mavi takımın geri almak için ölüp bittiği Nefise maalesef oyun dışı kaldı. Kendi aramızda konuşurlarken de ben hafif olduğum için seçtim bana mı yükleniyorsunuz diye Sema söze girdi. Ben ona buradaki konumuz hafiflik ağırlık değil, burada Nefise'nin oyun dışı kalmaması gerekiyordu. Konuşmadan çıkmayalım diyoruz bunu söylüyoruz sadece ama hafiflik konusuna giriyorsan da çokta hafif değilsin dedim. Sinirlendi, sen böyle birisinin işte, senin hakkında ben biliyorum neler konuşacağımı, neler yapacağımı gibi şeyler söyleyince konuyu orada kapattık. Sonrasında tabi çadırımıza gittiğimiz zamanda tekrar bu konu konuşuluyordu. Kızlar da tekrar biz kendi aramızda belirleyip ona göre çıkıyoruz konusu konuşuluyordu. Ona kimse bir şey söylemediği halde bana sen kes sesini, sen işine bak, sana mı soracağım? Tarzında yaklaşımı olunca otomatikman beni tahrik etmiş oldu. Bende ona bir şeyler söylemiş bulundum." dedi.

29
Survivor All Star'da yarışmacılara ceza yağdı! 3. eleme adayı belli oldu - Sayfa 3

SEMA KENDİNİ İFADE ETTİ

Sema Aydemir, "Kötü bir niyetim yoktu. Nefise de biliyor zaten ben Nefise'yi dışarıda bırakmak için zaten bir hamle yapmam. Zaten Gizem'le o seçseydi olay buralara gelmiyordu. Ben bunu açıklamaya çalıştım dedim ki, kiloyu konuşmuştuk ya önce üstekinin zayıf olmasını o yüzden bende Damla'yla yakınız diye seçtim. Sende Gizem'den az değilsin dedi. Gizem'i hem boy olarak hem de kilomuz farklı bizimle. Sonra kavga başladı, işte Hürrem Sultan dönemi bitti. Artık hiçbir şey istediğin gibi olmayacak. Lohusa kadın gibi gelmişsin, bir kurdelen eksik, zorla geldin. Birincisi ben iki ağır ameliyat geçirdim. Zaten normalde beyaz bir insanım, beyazım diye de bir sürü şey söylendi. Hiç kimseye alınmadım. Hiç kimseye kırılmadım. Çok iyi olduğum dönemde de hiç kimseye böyle davranmadım. Kimsenin kilosuyla nesiyle böyle kırıcı konuşmadım" ifadelerine yer verdi.

39
Survivor All Star'da yarışmacılara ceza yağdı! 3. eleme adayı belli oldu - Sayfa 4

'SENDE NE DEĞİŞİM OLDU?'

Kardeşine söylenen sözlerden sonra dayanamayıp Pınar'ın üstüne koşan Seda şu ifadeleri kullandı:

Kardeşlik bağı bu hayattaki en önemli bağdır. Ayrıca biz tek yumurta ikiziyiz. Hiç kimse benim kardeşimin fiziksel görüntüsüyle dalga geçemez, laf sokamaz. O zaman bende sorarım 3 günlük gelmiş Sema, iki ameliyat geçirdi. Antrenman yaptığı süreçte yemeğini bile yapamayan kardeşime ben baktım ama sorarım ki iki aydır sen buradasın sende ne değişim oldu? O her zaman Sema Aydemir'dir. Senin kardeşliğin nasıldır bilmem, benim kardeşliğim böyle.

49