Survivor All Star'da üçüncü eleme adayı belli oldu! Pınar Saka ağlayarak içini döktü

Survivor All Star'ın 32. bölümü TV8 ekranlarına yayınlandı. Bu bölümde Özgür'in ismini yazdığını öğrenen Pınar Saka gözyaşlarını tutamadı. Nagihan ve Nefise'ye durumu anlatınca, takım arkadaşları da olanlara inanamadı. Nefes kesen bir dokunulmazlık mücadelesi oldu. Üçüncü eleme adayı belli oldu.

Survivor All Star'da üçüncü eleme adayı belli oldu! Pınar Saka ağlayarak içini döktü - Sayfa 1

Survivor All Star'ın önceki bölümlerinde ilk dokunulmazlık oyununu Kırmızı takım kazanmış, Mavi takımdan ilk eleme adayı Aysu olmuştu. İkinci dokunulmazlık oyununu Mavi Takım kazandı. Kırmızı takımda konseyde en çok takım kaptanı olan Pınar Saka'nın ismi çıktı. Bu bölümde Özgür'ün de kendi adını yazdığını öğrenen Pınar yerle bir oldu. Nagihan ve Nefise nasıl böyle bir şey olduğuna inanamadı. Dokunulmazlık oyununda fark geldi. Üçüncü eleme adayı belli oldu. Nefes kesen yarışmadan öne çıkanlar şu şekilde:

19
Survivor All Star'da üçüncü eleme adayı belli oldu! Pınar Saka ağlayarak içini döktü - Sayfa 2

'GÖZ GÖRE GÖRE SUSTUKLARIMI KULAK DELE DELE HATIRLATACAĞIM'

Merve Aydın konseyde en fazla Pınar'ın adının çıkması hakkında değerlendirmede bulundu. Aydın şu ifadeleri kullandı:


Dünkü konseyde Pınar'ın adı çıktı. Buna çok şaşırdığımı söyleyemeyeceğim açıkçası. Son dönemde çok fazla gerilim yaşadık, çok fazla strese girdik. Çok fazla kavga, çok fazla kaos var. Bana göre baktığımda genel olarak kaosların sebebinin başlangıçlarının nedense Pınar olduğunu düşünüyorum. Şu an gözlemdeyim. Sadece Pınar'ı gözlemliyorum. Her yaptığı hareketi gözlemliyorum. Bu demek değildir ki konuşmayacağım. Göz göre göre sustuklarımı zamanı geldiğinde kulak dele dele hatırlatacağım. Bunun altını çizmek istiyorum. Adının çıkmasına neden bu kadar şaşırıyor, anlamış değilim. Oyundaki dengeyi, dinamiği bozabiliyor. Bunu herkes görüyor ki yazıyor.

29
Survivor All Star'da üçüncü eleme adayı belli oldu! Pınar Saka ağlayarak içini döktü - Sayfa 3

AĞLAYARAK İÇİNİ DÖKTÜ

Pınar Saka önceki dokunulmazlık oyunundan sonra gittikleri konseyde adının çıkmasından çok Özgür'ün onun ismini yazmasına kırıldı. Özgür takım kaptanıyken, takım arkadaşları tarafından yazıldığına Pınar ve Nagihan ona çok fazla destek olmuş, Özgür'e haksızlık yapıldığını ifade etmişlerdi. Ondan ötürü Pınar takım kaptanı olduğu sırada Özgür'ün onu yazması çok yaraladı.

39
Survivor All Star'da üçüncü eleme adayı belli oldu! Pınar Saka ağlayarak içini döktü - Sayfa 4

Nagihan ve Nefise böyle bir şeyin gerçekleştiğine inanamadı. Pınar Saka, "Yemin ederiyorum üzüntüden falan değil. Kırgınlıktan ağlıyorum. Hiç bu kadar sırtımdan bıçaklandığımı hatırlamıyorum' dedi.

49