Survivor All Star'da sürpriz veda! Herkes gözyaşlarına boğuldu

Survivor All Star'da ilk eleme adayı Hakan Hatipoğlu, ikinci eleme adayı Sercan Yıldırım, üçüncü eleme adayı Yiğit Poyraz olmuştu. Son eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...

Survivor All Star'da sürpriz veda! Herkes gözyaşlarına boğuldu - Sayfa 1

Survivor'da ödül oyununda fark geldi. Düello öncesi yarışmacılar duygu ve düşüncelerini ifade etti. Zorlu düello sonucunda adaya veda eden yarışmacı belli oldu. Heyecan dolu yarışmadan öne çıkanlar şu şekilde:

19
Survivor All Star'da sürpriz veda! Herkes gözyaşlarına boğuldu - Sayfa 2

ÖDÜL OYUNU

Survivor All Star'da ödül oyununu 6-3'lük skorla Mavi takım kazandı. Takım ödül olarak waffle yedi.

29
Survivor All Star'da sürpriz veda! Herkes gözyaşlarına boğuldu - Sayfa 3

NAGİHAN'IN DUYGUSAL ANLARI

Nagihan, Mavi takımla yaşadığı gerginlik sonrasında sakatlığıyla ilgili konuşurken duygusal anlar yaşadı. Nagihan, "Koşarken elli yerimi sıkıyorum, elli yerimi kasıyorum, oraya mı basayım, buraya mı basayım, basacak olduğum minicik bir taşın dahi hesabını yapıyorum. İşte bilmedikleri için dışarıdan gözüken Nagihan için yorum yapıyorlar. Hastanede kaldığımda üst bacağım, alt bacağım birbirinden bağımsızdı. Alt kaval kemiğim dizimden itibaren bağımsızlığını ilan etmişti. Resmen elimde tutuyordum, bebek koyar gibi yatağın üzerine koyuyordum. İnanmak istemiyordum, bunun bir kabus olduğunu düşünmek istiyordum. Allah'a dua ettim ve azmettim. Takımıma döndüm. Döndüğümde karşı takımdan bir kişi gelip de geçmiş olsun Nagihan demedi." ifadelerine yer verdi.

39
Survivor All Star'da sürpriz veda! Herkes gözyaşlarına boğuldu - Sayfa 4

'HERKES KENDİ HİKAYESİNİ TEK BAŞINA ÇİZİYOR'

Özgür Tetik, "Düellolarda tecrübeli bir rakibim var, Hakan. Dördümüz için de sakatlık olmadan geçsin temennim bu. Survivor'da en büyük sahne düello. Düelloda takım arkadaşlarımız bize destek verse de tek başınasın. Herkes kendi hikayesini tek başına çiziyor. Olacak ya da olmayacak. Önemli olan bence savaşını verebilmek. Savaşını verip sonuna kadar mücadeleni veriyorsan, aklın da bundan sonra temiz kalıyorsa, en önemlisi bu. Ben her zaman söylüyorum, sonuçlara değil yolun kendisine bakarım diye. Ya kazanıyorsun ya kaybediyorsun. Bugün de birimiz kaybedecek ve Survivor hayatı son bulacak ama her son da bir başlangıçtır. İnşallah kısmetinde kimin varsa bu gece kendini kurtacak." ifadelerini kullandı.

49