Survivor All Star'da son eleme adayı belli oldu! 'Düello korkusu yakışmadı'

Survivor All Star'da ilk eleme adayı Berna Canbeldek, ikinci eleme adayı Damla Can, üçüncü eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu olmuştu. Son eleme adayı da belli oldu. İşte detaylar...

Survivor All Star'da son eleme adayı belli oldu! 'Düello korkusu yakışmadı' - Sayfa 1

Survivor All Star'da Aleyna, 3.dokunulmazlık oyununda söylediklerinden ötürü Berna'ya çok kızgın olduğunu ifade etti. Yarışmacılar oyun alanına geldiklerine Sercan'ı arı soktu. Aleyna kolunun ağrıdığını söyleyerek daha fazla yarışmak istemediğini dile getirdi. Mavi takımdan tepki yağdı. Heyecan dolu yarışmadan öne çıkanlar şu şekilde:

19
Survivor All Star'da son eleme adayı belli oldu! 'Düello korkusu yakışmadı' - Sayfa 2

BERNA'YA OLAN ÖFKESİNİ KUSTU

Aleyna Kalaycıoğlu, "Benim takımımın kıyasıya mücadele ettiği bir 3. dokunulmazlık oyununda gelip de benim geçmişte kötü olduğum Nagihan'ın yanına 'Neden böyle savaşıyorsunuz ki zaten Aleyna potaya girecek? Bu çabanızı anlamıyorum' tarzında bir konuşma yaparak eskiden kötü olduğum Nagihan'ı da kendi safına çekme çabalarını yemezler. Bu yaptığı tamamen fitne fesatlık olarak görüyorum. Mavi takımdasın girdin potana işine bak. Bana karışma kardeşim. Her taşın altından Berna çıkmasın artık istemiyorum " dedi.

29
Survivor All Star'da son eleme adayı belli oldu! 'Düello korkusu yakışmadı' - Sayfa 3

'ARTIK MUHABBET KURMAK İSTEMİYORUM'

Furkan Kızılay, "Şampiyonluk pastanın üzerindeki çilek ama önemli olan benim için buradaki mücadele. Ben ilk düelloma girip elene de bilirim, bu da problem değil. Ben yeteri kadar mücadelemi yaptım mı, burada kendi karakterimi güzel bir şekilde sergileyebildim mi, benim için bu önemli. Artık bir muhabbet kurmak istemiyorum. Oyuna çıkarken başarılar diliyorum geçiyorum. Söylediklerine kulağımı kapatıyorum" ifadelerini kullandı.

39
Survivor All Star'da son eleme adayı belli oldu! 'Düello korkusu yakışmadı' - Sayfa 4
49