Televizyon
30 Haz 2015 12:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:42

Survivor All Star'da Merve ve Hilmicem'den 'oyunu sattın' kavgası!

Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan ödül oyununda Merve, Hilmicem'in Turabi'ye karşı oyuna asılmadığı için tartıştı.

Survivor All Star’ın 29 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanan ödül oyununda Merve, Hilmicem'in Turabi'ye karşı oyuna asılmadığını iddia etti. Hilmicem ise Merve'nin sözlerine karşılık vermeyi ihmal etmedi.

Survivor'da dün akşam oynanan ödül oyununu Turabi kazandı! Kıbrıs öncesi son ödül oyununu kazanan Turabi, daha önce hiç görmediği Venedik'e gideceği için mutlu olduğunu söyledi. Bu arada Merve, Hilmicem'in Turabi'ye karşı bilerek oyun kaybettiğini söylerken, ikili arasında ağız kavgası yaşandı.

Survivor'da Kıbrıs öncesi Hilmicem ile Merve bir kez daha karşı karşıya geldi. Dün oynanan ödül oyununun galibi Turabi olurken, Hilmicem ve Begüm ile birlikte Venedik'e gitme hakkı kazandı.

Önce tartıştılar, sonra barıştılar

Ödül oyunu sonrası Hilmicem ile Merve bir kez daha karşı karşıya geldi. Merve, Hilmicem'i Turabi'ye karşı bilerek oyun kaybetmekle suçladı. Hilmicem ise bu suçlamaları önce kabul etmedi ardından da Turabi'ye karşı oyunlarda hırslı olamadığını söyledi. İkili aynı günün akşamı barışsa da programa o gerginlik damga vurdu.