Televizyon
21 Mayıs 2015 00:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:34

Survivor All Star'da kim elendi? Turabi mi, Sahra mı, Bozok mu?

Acun Medya'nın Survivor gönüllüler SMS sıralaması sonuçlarını açıklamasıyla birlikte Survivor All Starda bu hafta ' kim elendi ' sorusu yanıt buldu

Acun Medya'nın Survivor gönüllüler SMS sıralaması sonuçlarını açıklamasıyla birlikte Survivor All Star'da bu hafta ' kim elendi ' sorusu yanıt buldu. Acun Ilıcalı 20 Mayıs Survivor SMS sonuçlarına göre haftanın birincisinin Hasan olduğunu açıkladı.

Acunn Medya'nın büyük bir merakla beklenen gönüllüler SMS sıralamasını açıklamasıyla birlikte önce haftanın birincisi ortaya çıktı. Hasan geçen haftaki gibi gönüllüler SMS sonuçlarında yine haftanın birincisi oldu. Hasan "Survivor'ı yaşamaya geldim, biraz duygulandım" diyerek gözyaşı döktü. Hasan birinciliği için 'Ben Survivor'ın dost halini çok seviyorum, herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

HASAN TURABİ ELENSİN DEDİ
Hasan gönüllüler SMS sıralaması sonuçlarına göre haftanın birincisi olunca elenme potasından ismi düştü. Hasan kimin elenmesini istediğini 'Aslında çok fazla seçenek yok. Turabi' diyerek beklenen ismi açıkladı. Turabi 'Fazla seçenek yok. Hasan birinci olunca adımın çıkacağımdan emindim. Ödüller bizi birbirimize yaklaştırdı' diyerek Hasan'ın onun adını vermesini hayli hoşgörülü karşıladı.

HİLMİ CEM KİMİN ADINI VERDİ?
Dokunulmazlığı kazanan Hilmi Cem sürpriz yapmadı. Begüm ya da Sahra'nın adını vermesi bekleniyordu. Hilmi Cem 'üzülerek' diyerek Sahra 'nın adını elenmek üzere söyledi.

SURVİVOR ALL STAR 'DA BU HAFTA KİM ELENDİ?
Survivor elemesinde Hasan birinci olduğu için adı elemeden çekildi. SMS oylaması sonuçlarına göre Turabi , Bozok ve Sahra arasından en düşük oyu alan kişi elenecekti.

Acun Ilıcalı Survivor All Star'a veda eden isim olarak Sahra'yı açıkladı.Kararın açıklanmasının ardından Sahra uzun süre gözyaşlarına hakim olamadı.