Survivor All Star'da ilk eleme adayı belli oldu! Takımlar değişti, dokunulmazlık nefes kesti

Survivor All Star'da Furkan Kızılay'ın vedasından sonra oyun öncesi yeni takımlar oluşturuldu. Murat Ceylan, kaptanlık oyununun detaylarını açıkladı. Dokunulmazlık oyunu nefes kesti. İlk eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...

Survivor All Star'da ilk eleme adayı belli oldu! Takımlar değişti, dokunulmazlık nefes kesti - Sayfa 1

Murat Ceylan, "Survivor'da All Star sezonunda artık hızlı oyunlar oynayacaksınız. Yükünüz ağırlaşacak ama bu yükü en iyi taşıyan, yükün altında ezilmeyenler finale kalacak. Kaptanlık oyunu oynayacaksınız." dedi.

17
Survivor All Star'da ilk eleme adayı belli oldu! Takımlar değişti, dokunulmazlık nefes kesti - Sayfa 2

KAPTANLIK OYUNU NEDİR?

Murat Ceylan, ilk defa oynayacak olan kaptanlık oyunu ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

27
Survivor All Star'da ilk eleme adayı belli oldu! Takımlar değişti, dokunulmazlık nefes kesti - Sayfa 3

Yarışmacılar başlangıç noktasından düdükle beraber hızla tek başına parkuru tamamlıyor. Atışları bitirdiğinde sahip olduğu süre, aynı zamanda performansı oluyor.

37
Survivor All Star'da ilk eleme adayı belli oldu! Takımlar değişti, dokunulmazlık nefes kesti - Sayfa 4

13 kişinin içinde en iyi süre, en iyi birinci ve ikinci süreyi yapanlar kaptanlar oluyor. Kendi takımlarını dokunulmazlık oyunları boyunca kendileri oluşturuyor. 3 dokunulmazlığın sonunda düello oynayacak. Kaptanlarının hem kendi takımlarını hem de kendilerini en iyi strateji ile koruması gerektiği döneme giriyoruz. Yarışmacılar arasında en iyi süreyi yapan 1 dakika 20 saniye ile Merve Aydın oldu. İkinciliği 1 dakika 25 saniye ile Damla Can aldı.

47