Survivor All Star'da finale kimler kaldı? Oylama sonuçları İstanbul'daki canlı yayında açıklandı

Survivor All Star'ın Tersane İstanbul'da yapılan yarı finalinde Adem, Ayşe, Nisa ve Batuhan yarıştı. Acun Ilıcalı'nın sunduğu ve canlı yayında ekrana gelen Survivor finalinde sms oylaması yapıldı. Canlı yayında sonuçlar açıklandı ve iki yarışmacı şampiyonluk hayallerine noktayı koydu. Böylece Survivor'ın 3'üncü ve 4'üncüsü belli oldu. Oylama sonucunda ise Survivor büyük finaline kalan 2 yarışmacı açıklandı. Peki Survivor'da kimler elendi? Survivor büyük finale kimler kaldı?

Survivor All Star'da finale kimler kaldı? Oylama sonuçları İstanbul'daki canlı yayında açıklandı - Sayfa 1

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'da sona gelindi. Fİnal için geri sayım başlarken, Suvivor'da büyük final öncesi yarı final oyunlarında heyecan dozu arttı.

134
Survivor All Star'da finale kimler kaldı? Oylama sonuçları İstanbul'daki canlı yayında açıklandı - Sayfa 2

Yarı finali garantileyen Batuhan ve Adem olurken yarı finale çıkacak son isim kim olacak merak konusu oldu. Peki 29 Haziran 2022 Survivor'da son yarı finalist kim olacak, büyük finale kimler kalacak? İşte Survivor'da yaşanan son gelişmeler...

234
Survivor All Star'da finale kimler kaldı? Oylama sonuçları İstanbul'daki canlı yayında açıklandı - Sayfa 3

Yapımını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor All Star'da büyük final için geri sayım başladı. Son olarak Hikmet’in veda ettiği Survivor’da Adem, Ayşe, Batuhan ve Nisa son 4'e kaldı.Survivor'da yarışmacılar final yolunda ilerlemek ve yarı final koltuğuna oturmak için yarıştı.

334
Survivor All Star'da finale kimler kaldı? Oylama sonuçları İstanbul'daki canlı yayında açıklandı - Sayfa 4

AYŞE ELİNDEN SAKATLIK GEÇİRDİ

Yarışmada her geçen saniye heyecan artarken yarışmacılar sezonun kader oyununa çıktı. Yarı finale kalabilmek için Ayşe, Nisa, Adem ve Batuhan zorlu parkurda adeta canını dişine taktı. Final oyununun ilk etabında Nisa ve Adem oyuna önce başlarken, Ayşe elinden sakatlık yaşadığı için kaybetti ve ilk turda elendi.

434