Televizyon
01 Tem 2015 23:43 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:42

Survivor All Star'da final heyecanı! İkinci finalist kim oldu?

Survivor 'da yarışmacılar Dominik etabının ardından şampiyonun belli olacağı Kıbrıs'ta yarışmak için final bileti arıyor. Peki Survivor'da 2.finalist kim oldu?

Survivor All Star 2015 'de Kıbrıs finalistini belirleyen ve kim elendi sorusunun yanıtını veren SMS oylaması TV8 canlı yayınında yapıldı. Merve Aydın , Hilmi Cem İntepe ve Begüm Yücetan Survivor Kıbrıs finalisti olmak için ecel terleri döktü. Acun Ilıcalı Survivor Kıbrıs finalistinin kim olduğunu saat 23.00'da açıkladı.

Survivor All Star Kıbrıs finaline kalan ilk isim Turabi Çamkıran olmuştu. Kıbrıs 'da bu kez ikinci finalist için masa kuruldu. Merve Aydın , Hilmicem İntepe ve Begüm Yücetan için canlı yayında SMS oylaması yapıldı. Yaklaşık 1.5 saat devam eden SMS oylaması sonuçlarını Acun Ilıcalı canlı yayında açıkladı.

SURVİVOR ALL STAR FİNALİSTİ KİM OLDU?
Survivor All Star Kıbrıs ikinci finalisti SMS oylaması sonuçlarına göre Merve Aydın oldu. Acun Ilıcalı rekor oranda SMS oyu kullanıldığını açıkladı. 



Merve Aydın finalistin ismi açıklanana kadar eli kalbinde sürekli dua okudu. 



Merve Aydın adını duyduğu anda ise kelimenin tam manasıyla havalara uçtu.

Merve Aydın finalist olmasını ağlayarak şöyle yorumladı;

"Ağlamayacağıma sözverdim ama yine tutamıyorum yine gidiyorum. Nasıl ağlak bir insan oldum bilmiyorum. Şu an o final koltuğuna oturacağım. Neyi diyeyim ki ya Allah herkesten razı olsun"

Survivor All Star SMS oylaması sonuçlarına göre Kıbrıs finalisti olan Merve Aydın birincilik için Turabi Çamkıran ile oylamaya çıkacak ve sonunda Survivor 2015 şampiyonu ortaya çıkacak. 

SURVIVOR'DA YÜZLEŞME

Survivor All Star’da yarın akşam yarışmacılar ada hayatı boyu yaşananları konuşup, yüzleşecekler. Herkes birbirine aklında kalan soruları soracak, yaşadıkları problemler üzerine konuşacaklar. Kendini yarışmada ifade etme fırsatını bulamayanlar büyük final öncesinde tüm düşüncelerini anlatma şansı yakalayacaklar.