Survivor All Star'da beklenmeyen veda! "Gitmez dediğimiz..."

Survivor All Star'da birleşme partisi sonrası elenen ilk yarışmacı belli oldu. Survivor'ın 30 Mart Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Survivor'da elemeye kalan isimler Evrim, Hikmet, Gökhan ve Yasin oldu. Survivor'da sms oylaması sonuçlarına göre, en az oyu alan yarışmacı Survivor'a veda etti.

Survivor All Star'da beklenmeyen veda! "Gitmez dediğimiz..." - Sayfa 1

Survivor All Star 2022 bu akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen yarışma Survivor'da bir eleme heyecanı daha yaşandı. Survivor'da konsey toplandı ve gecenin sonunda bir kişi daha adaya veda etti.

121
Survivor All Star'da beklenmeyen veda! "Gitmez dediğimiz..." - Sayfa 2

Survivor 2022 son bölümde ünlüler ve gönüllüler takımları zorlu parkurlarda haftanın son dokunulmazlık oyununu kazanmak için yüksek rekabet içerisinde kozlarını paylaştı.

221
Survivor All Star'da beklenmeyen veda! "Gitmez dediğimiz..." - Sayfa 3

Ünlüler ve gönüllüler takımları denizde, plajda kurulan ve güç gerektiren parkurlarda terinin son damlasına kadar mücadele vererek dokunulmazlık sembolünü alan takım olmak için çaba gösterdi.

321
Survivor All Star'da beklenmeyen veda! "Gitmez dediğimiz..." - Sayfa 4

Survivor'da haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu oynandı. Ünlüler takımı, oynanan dokunulmazlık oyunlarının hepsini kazanarak konseyde isim yazmaktan kurtuldu.

421