Survivor All Star'da beklenmedik gelişme! Düelloda elenen olmadı

'Survivor 2024 All Star'ın yeni bölümü TV8'de yayınlandı. Ödül oyunu kıran kırana mücadeleye sahne oldu. Düello oyununda bir ilk gerçekleşti. Yarışmacılardan birinin sakatlığı nedeniyle eleme olmayacağı, bir sonraki erkek eleme haftasında sakatlık yaşayan yarışmacı ve düelloyu kaybeden yarışmacının direkt aday olacağı açıklandı. İşte detaylar...

Survivor All Star'da beklenmedik gelişme! Düelloda elenen olmadı - Sayfa 1

Survivor 2024 All Star da önceki bölümlerde ilk konseyde Sercan'ın ismi çıkmıştı. İkinci konseyde takım kaptanı olan Özgür ve Bozok'un eşit sayıda çıkmıştı. Özgür, Bozok'un aday olmasına karar vermişti. Takım kaptanının çok sayıda ismi çıkması Kırmızı takımda gerginliklere neden olmuştu. Bozok'ta isminin yazılmasına kızmıştı. 3. konseyde Turabi arkadaşlarından onu yazmalarını istemiş ve aday olmuştu. Son konseyde de Özgür rest çekerek arkadaşlarından kendisini yazmalarını istemişti ve son aday olmuştu. Bu bölümde yaşananlar şu şekilde:

17
Survivor All Star'da beklenmedik gelişme! Düelloda elenen olmadı - Sayfa 2

ÖDÜL OYUNUNDA KIYASIYA MÜCADELE

Ödül oyunu dişe diş bir mücadeleye sahne oldu. 6-6'lık beraberlikten sonra son oyunda yarışmacılar oldukça zorlandı.

6 kişi çıksa da yarışmaya Ersin ve Ogeday diğerlerinden daha uzun süre tutunabildi. Ogeday'ın düşmesiyle Ersin Korkut, Kırmızı takıma ödülü kazandırdı. Kırmızı takım sevince boğuldu.

27
Survivor All Star'da beklenmedik gelişme! Düelloda elenen olmadı - Sayfa 3

DÜELLODA BİR İSİM YOK

Murat Ceylan düello öncesinde Bozok'un oynayamacağını ifade etti. Ceylan, Bozok'a "Doktorumuzun elimize ulaştırdığı sonuçta, daha önce zorlanıyordun, sakatlığını dile getiriyordun ama doktorumuzdan gelecek olan yanıtı da biz bekliyorduk bir yandan. Sana asla bunu hissettirmedik ama bizde merak içindeydik. Sağ dizinde iç yan bağlarında ikinci dereceden yırtık bulunuyor. Aynı zamanda çok şanslısın ki ön çarpraz bağlarında da baya bir sıkıntı oluyormuş ama direkten döndün diyebiliriz. Çünkü eğer ön çarpraz bağ olsaydı Allah korusun 6 aydan başlar biliyorsun ama neyse ki ön çarpraz bağlarında değil ama iç yan bağlarında yırtık var ve biz seni bu oyunda oynatacamayacağız." dedi.

37
Survivor All Star'da beklenmedik gelişme! Düelloda elenen olmadı - Sayfa 4

Bozok'un adaylığının düşmeyeceğini, aday olarak devam edeceğini bugün kü oyunda oynamayacağını önümüzdeki haftaki bir kadın yarışmacı elemesi olduğu için bir sonraki hafta erkek elemesi olan haftada otomatik eleme adayı olarak o haftaya dahil olacağını açıkladı.

47