Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu! Dominik Cumhuriyeti'nde son düello

Survivor All Star'da ilk dokunulmazlık kolyesini Batuhan Karacakaya, ikinci kolyeyi Ogeday Girişken kazanmıştı. Seda Ocak, Avatar Atakan, Yunus Emre Özden ve Nefise Karatay düelloda karşılaştı. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...

Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu! Dominik Cumhuriyeti'nde son düello - Sayfa 1

Murat Ceylan, zorlu düello karşılaşması öncesinde yarışmacılara duygu ve düşüncelerini sordu.

17
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu! Dominik Cumhuriyeti'nde son düello - Sayfa 2

'ÇOK FAZLA DÜELLO TEĞET GEÇTİ'

Yunus Emre Özden, "Elimden geleni yapacağım. Yeteri kadar yattım, bu düellonun bana geleceğini az çok tahmin etmiştim. 2 oyunda iyi bir performans sergilesem de kendimi bu düelloda görüyordum açıkçası. Çünkü çok fazla düello sağımdan ve solumdan beni teğet geçti. Final öncesi güzel bir antrenman olacak ama her şey de burada bitebilir. Her şeye hazırım, bekliyorum." dedi.

27
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu! Dominik Cumhuriyeti'nde son düello - Sayfa 3

'GOLÜ GÜZELLEŞTİREN KALECİ GİBİ OLMAK İSTEMİYORUM'

Avatar Atakan "Düellodan çıkmak için elimden geleni yapacağım ama bugünkü duam da şöyle; eğer şampiyon olamayacaksam burada eleneyim. Çünkü golü güzelleştiren kaleci gibi olmak istemiyorum şampiyonlukta, eğer olamayacaksam. İyi hissediyorum. Bütün çabamı göstereceğim." şeklinde konuştu.

37
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu! Dominik Cumhuriyeti'nde son düello - Sayfa 4

'ŞANS BİR TÜRLÜ BANA GÜLMÜYOR'

Nefise Karatay, "Sürekli finale çıkıyorum ama bir kolye almak nasip olmadı. Elimden geleni yapıyorum ama o kolyeyi bir türlü takamıyorum. Şans bir türlü bana gülmüyor. Elimden geleni yapacağım. Odaklıyım, herhangi bir stresim, heyecanım yok dersem yalan olur. Rakibim Yunus Emre, gerçekten iyi bir yarışmacı. O da elinden geleni yapacak, ben de." ifadelerini kullandı.

47