Survivor All Star'da adaya veda eden isim belli oldu! Ödül oyununda fark geldi

Survivor All Star'da çok şiddetli yağan yağmurun altında ödül oyunu oynandı. Yarışmacılar olumsuz hava koşullarına rağmen yarıştan bir an bile kopmadı. Eleme adayları düelloya çıktı. Adaya veda eden isim belli oldu. İşte detaylar...

Survivor All Star'da adaya veda eden isim belli oldu! Ödül oyununda fark geldi - Sayfa 1

Survivor All Star'ın önceki bölümlerinde ilk eleme adayı Kardeniz, ikinci Pınar, üçüncü Aysu, dördüncü Berna, Rio Karnavalı ödüllü dans yarışmasınında şampiyonu Damla Can olmuştu. Bu bölümde çok zor şartlar altında ödül oyunu oynansada iki takımda yarışmayı bir an bile bırakmadı. Eleme adayları düelloya çıktı. Adaya veda eden isim belli oldu. Heyecan dolu yarışmadan önce çıkanlar şu şekilde:

18
Survivor All Star'da adaya veda eden isim belli oldu! Ödül oyununda fark geldi - Sayfa 2

ÖDÜL OYUNU

Ödül oyununda yağmur çok feci şekilde bastırmasına rağmen yarışmacılar mücadeleden bir an bile kaçmadı. Aleyna'nın 'Yağarsa yağmur yağar' şarkı sözleri biraz olsa ortamı ısıttı. Son oyuna Sercan Yıldırım ve Ogeday çıktı. Ogeday'ın kazanmasıyla 10'a 5'lik farklı skorla ödül oyununu Mavi Takım kazandı.

Murat Ceylan düello öncesi yarışmacılara söz hakkı verdi. Eleme adayı olan Pınar, Kardeniz, Aysu ve Berna tek tek duygu ve düşüncelerini aktardı

28
Survivor All Star'da adaya veda eden isim belli oldu! Ödül oyununda fark geldi - Sayfa 3

'BU ÜZÜCÜ BİR ŞEY AMA DEDİĞİM GİBİ OLAĞAN'

Pınar, "Heyecanlıyım, eminim bütün arkadaşlarım öyle. Çünkü bugün 4 kişiden bir tanesi evine gidiyor. Bu üzücü bir şey ama dediğim olağan. Hepimizin başına bir gün gelecek. Bununla ben savaşacağım ve bugün giden ben olmak istemiyorum ama onun dışında herkese sakatlıksız, başarılı bir parkur diliyorum. Bana parkur yapmanın heyecanımı azaltacağı gibi bir his bile geldi yani şu an o kadar heyecanlıyım. Herkese başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

38
Survivor All Star'da adaya veda eden isim belli oldu! Ödül oyununda fark geldi - Sayfa 4

'HER SURVIVOR BİR GÜN DÜELLOYU TADACAK'

Kardeniz, "Deneyimliyim bugün burada ama heyecanım hala aynı. İki hafta önceki heyecanım neyse hala o şekilde buradayım. Her Survivor bir gün düelloyu tadacak maalesef ama ben çok kısa bir zamanda ikinci kez buradayım maalesef. Umarım bugün buradan çıkarım ve bi sonraki düellolarda olmam. Takımımda kazanır, bende yazılmak zorunda kalmam. Tüm arkadaşlarıma sakatlıksız bir yarış diliyorum" dedi.

48