Survivor All Star'da adaya veda eden isim belli oldu! Favori yarışmacıyı akrep soktu

'Survivor All Star'ın yeni bölümü TV8'de yayınlandı. Ödül oyunu kıran kırana mücadeleye sahne oldu. Yarışma 10-9'luk yakın bir skorla bitti. Sahra, Berna, Kardeniz ve Seda Aktuğlu düeollo oyununa çıktı. Adaya veda eden isim belli oldu. İşte detaylar...

Survivor All Star'da adaya veda eden isim belli oldu! Favori yarışmacıyı akrep soktu - Sayfa 1

'Survivor 2024 All Star'ın yeni bölümü TV8'de yayınlandı. Ödül oyunu dişe diş bir mücadeleye sahne oldu. Güç ve duruş oyunu olmasına karşın Ersin Korkut'un, Yiğit'e karşı sayı alması dikkat çekti. Ödül oyunun 10-9 gibi yakın bir skorla bitti. Kardeniz, Seda Aktuğlu, Sahra ve Berna düelloya çıktı. Bir kişi adaya veda etti. Heyecan dolu yarışmadan öne çıkanlar şu şekilde:

16
Survivor All Star'da adaya veda eden isim belli oldu! Favori yarışmacıyı akrep soktu - Sayfa 2

'ETİMLE ÇEKTİ BENİ'

Ersin Korkut bir önceki gün Turabi'yle beraber yarıştıkları oyunu yorumladı. Korkut, "11-4 bile umudumu kaybetmedim. Gerçekten umudu mu kaybetmedim. Normalde biz gözümüz açıkken hedef alamıyoruz bir de gözümüz kapalıyken nasıl yapalım diye düşünürken gerçekten çok zordu. Turabi benim adamımdı yani. Arkadan beni sağa sola dön diye yönlendirdi. Artık etimle çekti beni, etimle..." ifadelerine yer verdi.

26
Survivor All Star'da adaya veda eden isim belli oldu! Favori yarışmacıyı akrep soktu - Sayfa 3

MERVE'NİN BARAKA RAHATSIZLIĞI

Aleyna, Merve'nin barakaya yardım etmeyenlerin, barakaya girip çıkmasından rahatsız olduğunu dile getirdiğini, bir yandan da herkes gelebilir dediğini bundan ötürü Merve'yi çelişki bulduğunu ifade etti.

36
Survivor All Star'da adaya veda eden isim belli oldu! Favori yarışmacıyı akrep soktu - Sayfa 4

HAKAN'I AKREP SOKTU

Hakan Hatipoğlu yaşadıklarını korku dolu anları anlattı. Hatipoğlu, "Dün gece kızlarla ateşin başında oturuyorduk. Sonra ateşe biraz odun lazım oldu. Bende büyük bir kalas parçası getirmişti. Onun kenarından bir tane kuru dal kırayım derken, elimi böyle arı sokmuş gibi bir hissiyata kapıldım. Aaa arı soktu dedim. Damla, Sahra, Seda ve diğer Seda vardı. Ne arısı dediler. Sonra bir baktık o benim kırmaya çalıştığım daldan bir tane akrep yürüyor. Issız bir adadayız. Ormanın ortasındayız. Denizin kenarındayız. Bu tip şeylerin normal olduğunu da düşünüyorum. Ucuz atlattık. Survivor kariyerime bir akrep sokmasını da eklemiş oldum" ifadelerini kullandı.

46