Survivor All Star'da 4. eleme adayı belli oldu! Acil Durum Konseyi kararı

Survivor All Star doludizgin devam ediyor. Heyecanın gün geçtikçe arttığı yarışmada dokunulmazlığı 12-7 kazanan Kırmızı Takım aldı. 4. eleme adayı da Konsey'de belli oldu. Acun Ilıcalı Konsey'de sosyal medyasından yaptığı anketin sonucunu duyurdu ve bir de sürpriz açıkladı. Cumartesi günü 'acil durum konseyi' toplanacak. İşte sürprizlerle dolu günde merak edilen detaylar...

Survivor All Star'da 4. eleme adayı belli oldu! Acil Durum Konseyi kararı - Sayfa 1

Survivor All Star'da bu hafta heyecan doruktaydı. Kırmızı Takım'ın bir kez daha kazanması ve Acun Ilıcalı'nın yaptığı anket tüm gidişatı değiştirecek.

16
Survivor All Star'da 4. eleme adayı belli oldu! Acil Durum Konseyi kararı - Sayfa 2

Kırmızı Takım'a sonradan gelen Mustafa Kemal Kurt 3 oyunun 3'ünü de kazandı ve dokunulmazlık sembolünü alarak takımına götürdü. Mustafa Kemal "Bu şekilde başlangıç yaptığım için şükrediyorum. Dokunulmazlık sembolünü 9 aylık olan kızıma ve çok değerli eşime armağan ediyorum" dedi.

26
Survivor All Star'da 4. eleme adayı belli oldu! Acil Durum Konseyi kararı - Sayfa 3

ANKETİN SONUCU NE ÇIKTI?

Acun Ilıcalı "Dün anket yaptık. Benim sosyal medyalarımdan. Hangi takım daha güçlü? diye sorduk. Mavi takım daha güçlü diyen seyircilerimizin yüzdesi 79 çıktı. Ben yüzde 21'içerisindeyim. Ama seyircimiz baş tacımız. Bu da şu demek oluyor; cumartesi akşamı yayında 'acil durum konseyi' olacak" dedi.

36
Survivor All Star'da 4. eleme adayı belli oldu! Acil Durum Konseyi kararı - Sayfa 4

Transfer mi olacak takım mı karışacak?

Acun Ilıcalı'ya yarışmacılar ısrarla sordu; 'Transfer mi olacak takım mı karışacak?' Ilıcalı "Bununla ilgili bir şey söylemem mümkün değil. Yapım ekibi izin vermediği için şu anda açıklama yapamıyorum" dedi.

46