Medya
05 Tem 2015 11:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:42

Survivor All Star finalinde şok! Merve yüzde 51 öndeyken...

Milliyet'ten Ali Eyüboğlu'na göre; Cuma akşamı başlayıp, cumartesinin ilk saatinde biten ‘Survivor All Star’ın canlı yayın sonrası birçok insanın söylediği şey aynıydı.

Milliyet'ten Ali Eyüboğlu'na göre; Merve Aydın Survivor All Star finalinde babasının yaptığı konuşma yüzünden kaybetti.Aydın’ın babası Ufuk Aydın’ın “Merve Aydın, Atatürk ve Turgut Özal’dan sonra Time’a kapak olan üçüncü Türk’tür” sözleri tam tersi etki yaptı.

İşte Eyüboğlu'nun bugünkü yazısından ilgili bölüm:

Cuma akşamı başlayıp, cumartesinin ilk saatinde biten ‘Survivor All star’ın canlı yayınının ardından otele dönüyoruz. Amfitiyatro ile Kaya Artemis birkaç yüz metre… Birçok insanın bu mesafeyi katederken söylediği şey aynıydı; tıpkı otel lobisinde konuşulanlar, sosyal medyada yazılanlar gibi:
“Merve, babasının yaptığı konuşma yüzünden kaybetti.”
Merve Aydın’ın babası Ufuk Aydın, “Olimpiyatlarda ülkemizi temsil eden kızım sakatlandığında federasyon ona sahip çıkmadı. Evimizi satıp tedavi ettirdik onu.  Merve Aydın, Atatürk ve Turgut Özal’dan sonra Time’a kapak olan üçüncü Türk’tür” demeseydi sonuç değişir miydi?
Yarışmayı izleyenlerin ortak kanaati bu…Babası konuşmadan önce gelen SMS oylarında Merve Aydın yüzde 51, Turabi yüzde 49’du.
Ne zaman ki baba konuştu, Turabi’nin oyları yükselişe, Merve’ninse düşüşe geçti.
Finalde gelen SMS’lerden yüzde 53.24’ünü alan Turabi, birinci oldu. Merve’nin oy oranı ise babası sayesinde yüzde 51’den yüzde 46.76’ya düştü.
Finale kalan iki yarışmacıdan biri kazanıp, diğeri kaybedecekti. Merve Aydın’ın neden kaybettiği kadar, Turabi’nin nasıl kazandığına da bakmak lazım.

Konuşmasıyla kazandı
Turabi’nin soyadı Çamkıran ama finalin çam devireni olmadı. Aksine, kendisine oy getirecek laflar etti.
Turabi’nin, “Geçen sene yarışmadan sonra çoluk çocuğunun rızkından kesip, bana SMS atanlar oldu. Paranız yoksa bana SMS atmayın, üzülürüm yoksa. Durumu iyi olanlar SMS atsın” demesini ‘Survivor All Star’daki en büyük rakibi Hakan Hatipoğlu bile attığı tweet’le takdir etti.
Babası ve annesinin yaptığı konuşma da Turabi’ye puan kazandırdı.
Gerek yarışmadan sonra konuştuğum insanların söylediği ve gerek sosyal medyada da sıkça dillendirildiği gibi Merve Aydın’ın babası Ufuk Aydın’ın kızına SMS getirsin diye söyledikleri tam tersi etki yaptı.
Finalin olduğu cuma günkü ‘Survivor All Star’ın galibi kim olacak?’ yazım üzerine gelen yorumlardan biliyorum; birçok insanın favorisi Merve’ydi. Kaya Artemis’te gün boyu konuştuğum insanların çoğu da Merve Aydın’ı banko görüyordu ama sonuç ortada