Survivor All Star 2024'ün ikinci yarışmacısı da belli oldu!

Survivor All Star 2024'ün ilk yarışmacısı oyuncu Nihat Altınkaya olmuştu. Acun Ilıcalı yarışmaya katılacak ikinci yarışmacıyı da açıkladı. Son yarışmada sert ifadeler kullanan isim yine yarışmaya dahil oldu.

Survivor All Star 2024'ün ikinci yarışmacısı da belli oldu! - Sayfa 1

Survivor yarışması, 2024'te All Star bölümüyle ekrana gelecek. Instagram hesabından Nihat Altınkaya'nın fotoğrafını yayımlayan Acun Ilıcalı, "Survivor All Star 2024'ün ilk yarışmacısı Nihat Altınkaya. O bir şampiyon. 2012'de Survivor'ı kazanan Nihat'a All Star'da başarılar diliyorum" demişti.

118
Survivor All Star 2024'ün ikinci yarışmacısı da belli oldu! - Sayfa 2

"BİR DAHA ASLA GİTMEM"

Survivor All Star ikinci yarışmacısı da belli oldu. Son Survivor'da şampiyon olan Nisa'yı eleştiren ve Acun Ilıcalı ile ters düşerek "Bir daha asla gitmem" diyen Nagihan Karadere yeniden yarışmada.

218
Survivor All Star 2024'ün ikinci yarışmacısı da belli oldu! - Sayfa 3

Acun Ilıcalı "Nagihan Karadere Survivor All Star 2024’te. Hadi bakalım Nagihan. SMS yok, meydan senin. Görelim bakalım" diyerek ikinci yarışmacıyı da duyurdu.

318
Survivor All Star 2024'ün ikinci yarışmacısı da belli oldu! - Sayfa 4

"SÖKE SÖKE ALMAYA GELİYORUM"

Acun Ilıcalı'nın bu paylaşımına Nagihan Karadere'den cevap gecikmedi. Yeni sezon için iddialı olduğunu belirten Karadere, "Öyleyse Acun Ilıcalı hazırlansın o kupa. Söke söke almaya geliyorum" ifadelerini kullandı.

418