Survivor All Star 2024'te beklenmedik veda! Ödül oyununda nefes kesen mücadele

Survivor All Star'da ödül oyunu kıyasıya mücadeleye sahne oldu. Pınar Saka, Gizem Memiç, Aysu Keskin ve Berna Canbeldek düelloya çıktı. Adaya veda eden isim belli oldu. İşte detaylar...

Survivor All Star 2024'te beklenmedik veda! Ödül oyununda nefes kesen mücadele - Sayfa 1

Nagihan Karadere sakatlandığında Aleyna Kalaycıoğlu inanmamıştı. Pınar Saka arkadaşına adada yokken yaşananları anlattı. Nagihan ve Aleyna uzun zaman sonra yüzleşmek için takım arkadaşlarından uzaklaştılar.

110
Survivor All Star 2024'te beklenmedik veda! Ödül oyununda nefes kesen mücadele - Sayfa 2

Aleyna arkasından söylediklerini Nagihan'ın yüzüne de söyledi. Nagihan gözyaşları içinde yaşadığı süreci ifade etti. Aleyna dayanamayarak Nagihan'a sarıldı. İkili konuşma sonrası takım arkadaşlarının yanına döndü.

210
Survivor All Star 2024'te beklenmedik veda! Ödül oyununda nefes kesen mücadele - Sayfa 3

DÜELLO ADAYLARI ÖDÜL OYUNU ÖNCESİ DUYGULARINI PAYLAŞTI

Gizem Memiç, "Stresten bence Pınar da, ben de keyif alıyoruz. İnşallah oradan sağ salim çıkacağız. Yolumuza devam edeceğiz. Onun gitmesini hiç istemiyorum, kendim de burada kalmayı çok istiyorum. İkimize de karşı takıma da başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

310
Survivor All Star 2024'te beklenmedik veda! Ödül oyununda nefes kesen mücadele - Sayfa 4

Aysu, "Akşam yine mekandayım. Bugün şu anda güzel eğlenceli bir oyunumuz var. Akşamı sabırsızlıkla bekliyorum. Kazasız belasız inşallah, herkes için hayırlısı olur umarım." dedi.

410