Survivor Adem Kılıçcı’dan Nisa Bölükbaşı itirafı! İçinde daha fazla tutamadı

Survivor All Star haftalarda sona erdi. Ünlüler ve Gönüllüler takımı olarak başlayan nefes kesen mücadelede Adem Kılıççı ile Nisa Bölükbaşı finale kalmayı başardı. Acun Ilıcalı da SMS oylaması sonucunda kazananın Nisa olduğunu açıkladı. Açıklanan sonuç bazı izleyiciler ve eski yarışmacılar tarafından tartışma konusu oldu. Adem Kılıçcı, sosyal medyada Nisa'yı takipten çıkardı. Adem'in bu hamlesinin ardından türlü senaryolar üretilirken milli boksör haftalar sonra suskunluğunu bozdu.

Survivor Adem Kılıçcı’dan Nisa Bölükbaşı itirafı! İçinde daha fazla tutamadı - Sayfa 1

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor 2022'de şampiyonu geçen haftalarda belli oldu. TV8 ekranlarının fenomen yarışma programında yarı finalistler Batuhan Karacakaya, Adem Kılıççı, Nisa Bölükbaşı ve Ayşe Yüksel oldu.

128
Survivor Adem Kılıçcı’dan Nisa Bölükbaşı itirafı! İçinde daha fazla tutamadı - Sayfa 2

Büyük bir heyecana sahne olan yarı final oylaması sonucunda ise Ayşe ve Batuhan'ı saf dışı bırakan Adem ile Nisa final biletini kaptı. Acun Ilıcalı da SMS oylaması sonucunda kazananın Nisa olduğunu açıkladı. 

228
Survivor Adem Kılıçcı’dan Nisa Bölükbaşı itirafı! İçinde daha fazla tutamadı - Sayfa 3

Ancak Nisa'nın şampiyonluğu tartışmaları da beraberinde getirdi. Yarışmanın bitmesinin ardından başta Batuhan Karacakaya'nın annesi Gülhayat Karacakaya olmak üzere Nisa'nın şampiyonluğu hak etmediğini söyleyen birçok kişi Twitter'dan tepkilerini dile getirdi.

328
Survivor Adem Kılıçcı’dan Nisa Bölükbaşı itirafı! İçinde daha fazla tutamadı - Sayfa 4

Adem Kılıçcı da sosyal medya hesabında Nisa Bölükbaşı'nı takipten çıkaran dikkat çekti. Kılıçcı'nın bu hamlesinin ardından türlü senaryolar üretilirken Nisa'dan açıklama geldi.

428