Survivor 2024 All Star'da üçüncü eleme adayı belli oldu! 'Kendimi güvende hissetmiyorum'

'Survivor 2024 All Star'ın yeni bölümü TV8'de yayınlandı. Dokunulmazlık oyunu kıran kırana mücadeleye sahne oldu. Konseyde üçüncü eleme adayı belirlendi. Turabi, Bozok ve Sercan hakkında iddialarda bulundu. Sercan Yıldırım yanıt verdi. İşte detaylar...

Survivor 2024 All Star'da üçüncü eleme adayı belli oldu! 'Kendimi güvende hissetmiyorum' - Sayfa 1

Survivor 2024 All Star'da dokunulmazlık oyunu nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Dokunulmazlık oyununda Nagihan sakatlık yaşadı. Oyunun kazananı Mavi Takım oldu. Kırmızı takımın üçüncü eleme adayını belirlemesi için yapılan konseyde Turabi, Sercan Yıldırım ve Bozok hakkındaki çarpıcı iddialarda bulundu. Sercan Yıldırım cevap verdi.

17
Survivor 2024 All Star'da üçüncü eleme adayı belli oldu! 'Kendimi güvende hissetmiyorum' - Sayfa 2

'KARŞI TAKIMDAN BAŞKA YARIŞMACILARLA SOHBET EDİYORLAR '

Acun Ilıcalı takımın son durumunu öğrenmek için ilk turabiye söz verdi. Turabi," Her şey güzel, vücudumuzda harbiden besin yok. Artık arkadaşların isimlerini unutmaya başladım. O derece kötü. Oyunlardan çok kaybettiğimiz yiyeceklere üzülüyorum.

Çünkü biz kaybettikçe güçten düşüyoruz, onlar kazandıkça daha da güçleniyorlar. Oyunlarda kendimizi tam veremiyoruz. Mesela ben kaybettiğim zaman benche oturuyorum, bir önceki kaybettiğim maçta hangi hatalarım var, onları çözmeye çalışıyorum ama bazı arkadaşlar yenildiği zaman ya da biz yenilirken tam konsantre olmuyorlar oyuna.

27
Survivor 2024 All Star'da üçüncü eleme adayı belli oldu! 'Kendimi güvende hissetmiyorum' - Sayfa 3

Başka yarışmacılarla sohbet ediyorlar karşı takımdan falan. Şimdi adlarını tek tek söylemeyeyim ama biri Sercan, diğeri canım ciğerim dediğim Bozok baba. On senemi verdiğim dostum Bozok baba bir dönüyorum bakıyorum Hakan'la konuşuyor.

Bir dönüyorum bakıyorum Ogeday sarılmış sallıyor. Bir daha dönmek istemiyorum acaba Yiğit'le ne yapacak diye. O yüzden bu konuyu bir Bozok babayla konuşmak istiyorum, amacı ne? Mavi takıma mı gitmek istiyor yoksa benim mi ayağımı kaydırmak istiyor ama bu konuyu adada konuşacağız Bozok babayla.

37
Survivor 2024 All Star'da üçüncü eleme adayı belli oldu! 'Kendimi güvende hissetmiyorum' - Sayfa 4

Çünkü Furkan duymasın ve Furkan'a bir dip not; sevgili Avatar Atakan hep bu sözü söyler, 'Sezar'ın hakkı Sezar'a' diye. Bence son oyundaki en güzel maç Furkan'ın maçıydı, geriden gelip, o hızla arayı kapatıp oyunu alması bence takdire şayendi ama bir tavsiye vermek istiyorum; çok fazla hızlı gidiyor. Sakatlanıp gitmesini istemiyorum.

47