Survivor 2024 All Star'da o yarışmacı Ilıcalı'yı çılgına çevirdi! Eleme adayı belli oldu

'Survivor 2024 All Star'ın yeni bölümü TV8'de yayınlandı. Birbirinden güçlü rakiplerle nefes kesen bir sezon olacağını hissettiren yarışma, yeni bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Acun Ilıcalı mavi takımın Kolombiya ödülünden dönerken yaşadıklarını anlattı. Seda Aktuğlu'nun yaptıkları 'yok artık' dedirtti. Öte yandan eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...

Survivor 2024 All Star'da o yarışmacı Ilıcalı'yı çılgına çevirdi! Eleme adayı belli oldu - Sayfa 1

Birbirinden güçlü isimler ile birlikte soluksuz izlediğimiz Survivor 2024 All Star'ın yeni bölümü yayınlandı. Survivor'da yeni eleme adayı belli oldu.

DAHA ÖNCE NELER YAŞANDI

İlk dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takımdan konseyde Doğukan Manço'nun adı çıkmıştı. İkinci dokunulmazlık oyununda da kaybeden mavi takımdan Yaman'ın adı çıkmıştı. İkili arasında geçen düelloyu kazanarak eleme potasından çıkan, aynı zamanda dokunulmazlık sahibi olan kişi Yaman oldu. Son ödül oyununun sahibide Mavi takım olmuştu.

Aksiyon dolu yarışmanın yeni bölümünden öne çıkanlar şu şekilde:

112
Survivor 2024 All Star'da o yarışmacı Ilıcalı'yı çılgına çevirdi! Eleme adayı belli oldu - Sayfa 2

'EN DİBİ GÖRDÜM'

Doğukan Manço, "İnanılmaz onurum, inanılmaz inancım kırıldı. Yerle bir oldum. Yaman'ı kötümsemiyorum. Sonuca bakılırsa zaten kötümsenemez ama artık daha ne yapabilirim. Hani, dibinde dibini gördüm artık. En dibi gördüm. Her gün çalıştım. Çalıştım daha kötü oldu. En az 3 bine yakın atışım var. Ben kendime inandım artık. 'Doğukan artık atabiliyor' dedim yani, bu şekilde çıktım. Kesin büyü yaptılar, başka açıklaması olamaz" ifadelerini kullandı.

212
Survivor 2024 All Star'da o yarışmacı Ilıcalı'yı çılgına çevirdi! Eleme adayı belli oldu - Sayfa 3

'ERKEKLERİMİZİN EL BECERİSİ ÇOK ZAYIF'

Nagihan, "Her dediğimi harfiyen yerine getiren Doğukan dün geceki oyunda evde yoktu. Kazanmamız gerekiyor çünkü gerçekten erkeklerimizin el becerisi çok zayıf, yani çalışsalar dahi el becerisinin gelişmediğini gördük. Bu biraz bizi handikapa düşürüyor. Bu şekilde nasıl baş edeceğiz, nasıl oyun kazanacağız, nasıl dokunulmazlık kazanacağız, bunu da bilmiyorum." dedi.

312
Survivor 2024 All Star'da o yarışmacı Ilıcalı'yı çılgına çevirdi! Eleme adayı belli oldu - Sayfa 4

'ÇATLAK SESLER ÇIKMAYA BAŞLAR'

Ersin, "Dokunulmazlık yine önümüzde. İnşallah biz bu oyunu alırsak peş peşe devamı gelir, eğer alamazsakta gerçekten çatlak sesler çıkmaya başlar." ifadelerine yer verdi.

412